Jump to content
Ménemszól.hu

draco draconis

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.484
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  54
 • Ennyit fórumozott

  24855d 3h 14m 7s

draco draconis összes megnyilvánulása

 1. Masszív, gurulós, belülről párnázott keménytok (Thoncase) 61 billentyűs Korg, Yamaha, Roland wokstationokhöz eladó. Új ára 50e felett van. Piliscsaba vagy környéke, megbeszéltek alapján esetleg XIII. kerület. 22.000 Ft!
 2. Én sem a DAW-ot tartom fontos célnak, de én poliszintifüggő vagyok, várnám már a UB-Xa-t és társait. Azt írja nincs rá idő/kapacitás, hát akkor a DAW-ra meg van idő/kapacitás???
 3. Arturia Matrixbrute-omat cserélném Prophet REV2 16 -ra, kizárólag ez a darab érdekel, egy az egyben csere, hasonlóan szép és új állapotú hangszer esetében. Az enyémen rajta a fólia, és még nincs beregelve még az Arturia oldalán. Nincs már rá garancia (egyébként Hitspaces darab), sokáig nem volt használva, dobozban állt, ne kérdezd miért, nem én vagyok az első tulaja., nálam is egy-két hete van csak. Doboza számlája meg ilyenek megvannak, legújabb firmware-el frissítve. Aki modulárban gondolkozik, ne tegye, ez van olyan, csak még el is menthető, az új 2.0-s firmware meg tényleg agyament modulációs lehetőségeket kínál. Még a modulációs cél is újra modulálható, nagyon fura Amíg meg nem gondolom magam ... Köll' a polifónia Ha van ilyened, dobj egy privátot.
 4. draco draconis

  Behringer System 100

  Hát a corona vírus majd ad a kínai gyártásnak, úgyhogy lehet hogy a Behringer ennyi volt.
 5. draco draconis

  Behringer 2600

  Kezd kissé parasztvakítás lenni a sok egy kaptafára készülő fapados mono szinti.
 6. System 100m lett... Esküszöm, akkora hiány van ezekből a piacon, nem tudom mit remélnek tőle... Nem is lett akkora ovációja mint a Polyd-nek vagy akár a Neutronnak.
 7. draco draconis

  Új, nagyobb Behringer klón érkezik

  Szerintem Arp 2600 vagy hozzá hasonló, mert lászik pár patch kábel árnyék. És a Korg is hirtelen azért jött ki a sajátjával.
 8. draco draconis

  Nord Wave 2

  Ez igen: tetszik érteni, nem kell letérni a mohóság miatt a bevált útról. Mert ez 48 polifón, 4 part multitimbrál. Hogy lehet, hogy Nordék találtak raktáron plusz 100 dollárért se megfelelő mennyiségű DSP-t? Felőlem az Modal-Argon meg az ASM-Hydra 8 poli/monotimbrál fel is akaszthatja emellett magát (hülyére veszik a usereket, azt játszák mintha analógok lennének). Hajrá Nord!
 9. draco draconis

  Korg Kronos X 73

  Eladó egy Korg Kronos X 73 workstation/szintetizátor/sampler. Nagyon szép, mintha új lenne állapotban. Ez már a javított kalapácsmechanikás változat, 62 GB SSD-vel stb. SGX-2: 100 voices EP-1: 104 voices HD-1: 140 voices AL-1: 80 voices CX-3: 200 voices STR-1: 40 voices MOD-7: 52 voices MS-20EX: 40 voices PolysixEX: 180 voices Több hangbank, extra szolgáltatások, kibővített effektek, többféle szintézis és RH3 kalapácsmechanika + SSD az Oasyshez képest. Csere csak X 88-ra vagy Kronos 2 88 billentyűs változatra, de hasonló szép állapotúra. Esetleg Prophet Rev2 16. 703865200
 10. draco draconis

  MFB-503 -at keresek!

  Ha valakinek van elfekvőben, dobjon meg egy maillel! Vagy 703865200.
 11. draco draconis

  Behringer TD-3

  Rohadtul nem érdekel semminek se a színe. És tényleg a klónok háborúja van: egyforma dobozban "almost" hasonló hangú cuccok garmadái. Jól szólnak, de túl sok különbséget nem találok közöttük - hangban. Talán idén kijönnek az ütősebb cuccok, mert a sok lófüttyből megvan a Behringer profitja, hogy komolyabb cuccok gyártásába is bele merjen fogni.
 12. Eladó egy Muzikeres 61 billentyűs, gurulós WS keménytok (Triton-M3-Kronos szériához illik a legjobban, új ára 45.000 Ft felett van), illetve egy 73 billentyűs (Kronos-M3-Triton-Motif-Fantom szériához) workstationhöz való puhatok. Nekem nem annyira kellenek, csak a helyet foglalják. A keménytok ára 22.000 Ft. A puhatok ára 9.000 Ft
 13. Eladó egy Muzikeres 61 billentyűs WS keménytok (Triton-M3-Kronos szériához illik a legjobban, új ára 45.000 Ft felett van), illetve egy Veiger profi puhatok - ami még nem is volt használva - szintén ugyanilyen méretben. A keménytok ára 22.000 Ft. A puhatok ára 13.000 Ft.
 14. Ja, az elég jó darab, egy százassal lentebb kellene az árának lennie, de inkább 200-al. Csakhogy szinte monopol helyzetben van, megteheti. A Virust már mindenki unásig ismeri (ettől függetlenül egy Rack XL nekem kötelező darab), a Nordlead detto, szóval kevés a konkurenciája.
 15. 4 oszcillátoros és úgy lehet használni mint a Korg Mono/poly-t. Van 4 hangunk 1 oszcillátorral vagy 2 hangunk 2 oszcillátorral vagy 1 hangunk 4 oszcillátorral. De emellé van analóg kórus, amivel az egy hangot is szép teltté lehet tenni. Plusz analóg torzító. Nekem nem kell, mert nincs patch mem. Szépen lassan haladunk az analóg út újból felfedezése irányába Aztán talán megint eljutunk oda, hogy lesznek normális analóg szintetizátorok megfizethető áron. Nem csak félkész termékek, amire mindenki úgy ráugrik, mintha megtalálták volna a szent grált. Állítom hogy a Behringer TD3-ban is a dizájn, a gombok, a festék legyártása kerül a legtöbbe, nem az hogy TB3-szerű analóg hang jön ki belőle.
 16. Az ára kb. Deepmind12-vel lesz egyenlő, ami nem egészen jó árképzés. Az Odyssey-el kellene egy árban lennie. Gyakorlatilag hamarosan nem marad konkurenciája a Behringernek, saját magával versenyzik. Amennyire töketlenek és pénzéhesek a nagy gyártók. Hol is vagyunk attól a bizonyos "szakértői" véleménytől a Model D kapcsán, hogy Behringer totál félreértette a dolgokat, és a Model D nem ér semmit?
 17. draco draconis

  MFB: Synth Pro

  Annyi hiányosságot találtam benne, hogy nincs analóg overdrive a hangokon.
 18. draco draconis

  MFB: Synth Pro

  Az ára miatt innovatív. 1080 euró! Ennyiért három osc, kettő szűrő, 3 env, 2lfo... Változtatható hogy DCO vagy VCO vezérlés legyen. Effektek. Patch memória végre. LCD kijelző. Elképesztő, hogy ennyiért adják. A hangja ami kérdéses. De eddig hangilag az MFB nem volt mellényúlás.
 19. draco draconis

  MFB: Synth Pro

  http://mfberlin.de/en/device/synthproe/ Kötelező darab! 1080 euro - ezt nevezik innovációnak.
 20. MFB-503-ad ha van, és ha már nem kell, dobj egy mailt!
 21. draco draconis

  TC JUNE-60 sztereo analóg kórus, ÚJ

  Csak kipróbált, most a hétvégén eladó, utána megtartom azaz szerzek hozzá állandó tápot. Tápegység nincs hozzá gyárilag, ezért olcsó! (elemmel kipróbálható) Dobozában számlájával stb. Nem tökéletes replika, de azért jó! Mielőtt kérdezed: megjött a Behringer vokóderem, amiben ugyanez benne van, így ez nem kell külön, elvileg. 703865200
 22. Nem rossz, csak a 4x multitimbrál és szép kinézet miatt jobb mint egy Dave Smith.
 23. Az irány megfelelő, de az ár kérdéses. Mivel egy szűrős, akár lehet olcsó is. Viszont ami már biztos, hogy a legszebb darab lesz a piacon.
 24. draco draconis

  Roland Fantom 2019

  Érdekes, én emlékszem a Behringer kapott hideget - meleget, amikor a Deepmind első demói kijöttek, most meg ott van rendesen már a gyártók között. Azt lehetett volna igazán törölni. Habár a Roland is megkapta a magáét a 909 day kapcsán. Risitas videó és egyebek.
 25. draco draconis

  Roland Fantom 2019

  A kérdés adott : vajon miért?
×
×
 • Create New...