Jump to content
Ménemszól.hu

Zaes

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  3
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  10d 2h 52m 20s

Megbízhatósága

0 Semleges

Zaes tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hogy erre én nem gondoltam!!! Kösz... Hangtechnikus vagyok és egyre kevésbé érdekli a foglalkoztatókat, hogy milyen papírod van, inkább az a fontos mit és mennyire profin tudsz csinálni. Emiatt szerintem maguk képzések nem igazán relevánsak. Ezért szeretnék a gyakorlatban tanulni. Az angliai dolog ettől függetlenül nem hangzik rosszul, a nyelvtudás megvan, és az angoltudás gyakorlására is megfelelő alkalom lenne. Talán ott az ember kapcsolatokat is szerez a tanulmányok alatt és nem forgolódik 4 év munkanélküliségben, miután megszerezte a papírt. Mindenesetre nehéz dűlőre jutni.
 2. Na ez igen, ez velős visszajelzés volt, és amint látom mindenkinek egyöntetűen ugyanaz a meglátása. Szerintem mondanom sem kell, hogy cseppet kiábrándító, de legalább valóság szagú. A kedvemet viszont nem veszi el attól hogy azt csináljam, amit szeretek és nem csak hobbiból. Technikailag elég szerényen állok, ahhoz képest viszont szerintem sokat kihozok belőle. Eddig azért nem fektettem be legalább egy pöpec hangfalpárra, mert úgy voltam vele, hogy oké pontos, részletgazdag monitorok, de attól még az én tudásom nem fog megugrani. Na meg ami pénzt belefektetek, azt valahogy vissza is kéne hozni legalább... Valszeg ez nem a legreálisabb hozzáállás. Egyébként zeneszerzéssel is foglalatoskodom, ami iránt szintén elhivatottságot érzek és komoly szintre akarom vinni. Ezzel kapcsolatban valaki tud szolgálni némi fejtágítással? Fiatal vagyok, 23 éves és őszintén szólva "kissé" kétségbe vagyok esve hogy mihez kezdjek. A tartalmas és gyors válaszokat köszönöm mindenkinek!
 3. A stúdiózás világában akarok dolgozni (hobbim a felvételek készítése, keverés, masterelés) és a kérdésem, hogy hogyan lehet elindulni? Van-e egyáltalán Magyarországon lehetőség arra, hogy egy stúdióban ingyen dolgozzak és folyamatosan fejlődjek, tanuljak? Később pénzért alkalmazzon egy stúdió? Vagy csak saját home studio szinten lehet elindulni és vagy bejön vagy nem? A válaszadóknak előre köszönet!
×
×
 • Create New...