Jump to content
Ménemszól.hu

wolf

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  188
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  7248d 16h 3m 56s

wolf last won the day on September 7

wolf had the most liked content!

Megbízhatósága

38 Megbízható

wolf tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

További Információ

 • Lakhely:
  Pápa

Legutóbb az adatlapod nézték:

686 profil megtekintő
 1. wolf

  Hi-Fi magazin online

  Éééés levették a régi tartalmat, bár még letölthető. Kit zavart az a 260 mega?
 2. Teljesen jogos. Én ezzel szemezgettem: UH-7000. Nem értem, egy tök jó készüléknek miért fejezik be a forgalmazását?
 3. UMC204HD: Pro: Jó ár/érték, van midi, van mix poti, erős füles kimenet, színpadon szeretik. Kontra: recsegő potik, nincs digital i/o (ennyiért? :-) )
 4. Nagyjából igen. Az RCA nem lehet szimmetrikus. Asszimmetrikus kábelben egy "meleg" ér van, a szimmetrikusban kettő.
 5. Érdekes hogy a gyártó honlapján sem taglalják ezt. Ha ragaszkodunk a szimmetriához, akkor mást kártyát célszerű választani. (Pl. Gen3-at.) Megj.: Klotz TS-TS kábellel nálam a BX8 tökéletesen megy, bármilyen kártyába dugom. Több is van. Ez azért derült ki, mert véletlenül történt. :-)
 6. A Gen2 kifutott típus, sok helyen már nem is kapható, hiszen ott a Gen3. (Feltételeztük, hogy az lesz.) A Gen2-ben valóban rca az out, de ez nagyon nem jellemző. (Gen3-ban javították.) Nagy baj nincs, a megfelelő kábellel (RCA<->TS) is tökéletesen fog működni.
 7. Még egyszer: felejtsd el. Ezt nem fogod párosítani a Scarlett Solo-val. (Ha azt rendeltél.)
 8. Nagyon is értem már egy ideje... :-) Nos, megint állítok valamit, felesleges itt is két oldalt szemetelni: amint megérkezik a hangkártyád a kábelekkel, az összes bánat/fájdalom el fog múlni. Megkockáztatom: öröm és bódottá lesz! Itt nem lehet szűrni a füleseket usb-re. Nem véletlenül. Azt a kategóriát gyorsan felejtsd el.
 9. Miért húzod ki? Hol nem lehet? Minek a tekerője? usb-s fejhallgatóóóóó? Figyu, olyan "szakszavakkal" bombázol minket, amivel nem tudunk mit kezdeni. Van egy pár BX8-asod, eddig oké. Ha megérkezett hozzá a hangkarid, szólj, onnantól kezdve megpróbálunk segíteni neked, ez rendben lenne így?
 10. wolf

  Mitől jó Macen dolgozni?

  Kérdezni szeretnék valamit, OS-től függetlenül: ha valami jól megy/működik, azt miért kell basztatni? Nem a firmware-ra gondolok itt, hanem kizárólag oprendszerre. Erre még soha nem kaptam választ, csak látom hogy mindenki sír... :-) Ne értsetek félre, nem török lándzsát egyik felett sem. De ha nekem pl. eddig jó volt a Win7, és most is az, akkor miért izgassam magam idegileg, hogy az eddigi projektek tuti menni fognak pl. Win10-en is?
 11. Ezért volt kérdés, hogy pontosan mire szeretnéd használni? Nem kaptunk választ az ablakrezegtetésen kívül. Addig ajánlani hangkártyát nem nagyon lehet. Felelősséggel biztosan nem. Mert mi is a feladat:? Kössük össze a rendszeredet korrekt módon a BX8-al. Erre lehet költeni akár most mittomén hasra ütök: húszezertől hárommilláig. Van kabát, de milyen gombot tegyünk rá? Érted már? Azért Solo a neve, mert egy mikrofonbemenete van. Nem mindenkinek van szüksége többre, annak tehát jó az olcsóbb is. Ez bemenet, semmi köze a hangfalaidhoz. Ebben a kategóriában sztereó, azaz két kimenet a jellemző. (Van persze olyan kártya, amin több kimenet is van, de ez már feature, vannak erre is igények.)
 12. Igeeen, 6.3-as! Nem az összeshez, de a Jack-Jack NEKED jó. De pl ezek is jók NEKED, és nem Kínából. Nem lesz gond a szimmetriával.
 13. Jack-Jack jó választás, nem lősz mellé. A hosszát is mi döntsük el? Ne már... :-)
×
×
 • Create New...