Jump to content
Ménemszól.hu

wolf

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  126
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  7248d 16h 3m 56s

wolf last won the day on February 20

wolf had the most liked content!

Megbízhatósága

29 Megbízható

wolf tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

További Információ

 • Lakhely:
  Pápa

Legutóbb az adatlapod nézték:

587 profil megtekintő
 1. Azért próbáld ki az AAC-t is 384-en, ahogy ott írva vagyon... Kíváncsi vagyok.
 2. wolf

  Yamaha MODX

  Na pontosan ezért imádtam a Kronost. Egy apró driver felrakása után az USB-n nem hangkártyaként, hanem hangszerként volt választható a Live-ban... Brutális ez a funkció.
 3. Nem találom sehol a kontrollerek Live támogatását. Valóban nem támogatja, vagy csak nem tesztelték, esetleg működhet is?
 4. Win 7 64 bit, NI Komplete 11 Ultimate, Ableton Live 9. A midi bill-t nem használom, csak alkalmanként veszem elő. Tévedésből vásároltam. :-)
 5. Szia! Kipróbáltam a Monark-ot... Arturia Keylab 61 Essential-al tökéletes. Csak azt akartam jelezni ezzel, hogy merre induljon a hibakeresés.
 6. wolf

  SSL SiX Desktop Mixer

  Véletlen akadtam erre a termékre a topic indítása előtt egy-két nappal. (Mást kerestem az SSL oldalán.) Jött a pofon. Nincs interfész? Milyen marketingesek ezek? Leülhetsz SSL, egyes. Így a csatolón sem kell vergődni. Felcsillant a szemem mikor először megláttam. Egy jó AD/DA-val még azt mondom, a félmillás ár majdnem hogy korrekt lenne. Így semmiképp.
 7. wolf

  Apró CSERE etika

  Azzal az van, hogy bukom a benzin árát, és fagyizok egyet. Ez még mindig sokkal kevesebb veszteség, mint kapni egy tönkrebaszott cuccot, plusz veszekedni a faszival. De a pakliban benne van az is, hogy olyan terméket kapok, amit kerestem.
 8. wolf

  Apró CSERE etika

  Na valahogy így értettem, hogy "utcán" nem kötünk üzletet. Most komolyan: száz-többszázezres cuccot akarok venni, és nincs annyi benzinre, hogy elmenjek, megnézzem és én elhozzam? Inkább a zsákbamacska?
 9. wolf

  Apró CSERE etika

  Hmmm... Saját példám van a "kipróbálós" üzletkötésemre, szerencsére pozitív. Árultam a Kronost. (Itt.) Szomszéd megyéből a srác házhoz jött. Bekapcs, bedug, szól, csináld. Bő negyed órát elszórakozott vele. Mindent kipróbált, én meg csak lestem, főképp a billentyűzetet többször végigpróbált, mondhatni kalapácspróba. Elmesélte, vett már hangszert, és ezt nem csinálta végig. Kiderült, négy bill egyáltalán nem működött, nem akarja megjárni még egyszer. Oké. Hibátlan terméket adtam, boldogan távozott. Még engem zavart, hogy a két gyári DVD-t nem tudtam odaadni, mert nem volt nálam, de egyébként megvan. Backup van róla, azt neten utána küldtem, minden ok. Mi lett volna, ha bedugja a saját kontakthibás kábelét? Lehet vérmérséklet kérdése.
 10. wolf

  Apró CSERE etika

  Utcán műszaki cuccot nem üzletelünk, nem cserélünk. Így elkerülhető az eset. Mit csinálnék? Tanulnék belőle...
 11. Tipp: Revo Uninstaller Pro. Vele távolíts el bármit is. (Művelet közben csak a vastagon jelölt sorokat kell/szabad kijelölni.) Odafigyelést igényel a használata.
 12. Nem vennék külső merevlemezt, csakis belsőt. Olyan márkát és méretet, ami szimpi. Van egy ilyenem: https://www.sharkoon.com/product/14057#gallery Bármit (HDD/SSD) bedugok bármibe (PC/Laptop). Nincs bosszankodás, nincs csapkodás. Pont.
 13. Nagyon szívesen! Bár a monitor témát nem a méretre értettem...
 14. Ha az Ableton-nál maradnál később, erősen javasolnám a kétmonitoros megoldást. Sokkal többet segít, mint ahogy az ember gondolná... és onnantól kezdve nem kell állandóan nyomogatni a Tab-ot sem.
×
×
 • Create New...