Jump to content
Ménemszól.hu

wolf

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  103
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  6730d 23h 52m 23s

wolf last won the day on February 20

wolf had the most liked content!

Megbízhatósága

27 Megbízható

wolf tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

További Információ

 • Lakhely:
  Pápa

Legutóbb az adatlapod nézték:

531 profil megtekintő
 1. wolf

  Yamaha MODX

  Én ezzel egyetértek. Annál is inkább, mert egy-két éve méréseket is végeztem kíváncsiságból. (Mikor még megvolt a Kronos.) Addig minden sáv 24/48-on volt felvéve. Egyszer unalmamban úgy döntöttem, ereszd el a hajamat, vegyünk fel valamit 192 kHz-en. A Kronos szól úgy kb 35-ig (a digit kimeneten), de a vst-k közül is némelyik elszalad 40-ig, de a többség teteje nagyjából 30-40 kHz közé esik. Az én konklúzióm innentől az, hogy 192-vel felvenni felesleges, mert csak a semminek biztosítjuk a sávszélt, a 96 kHz viszont teljesen oké. (Persze ezekkel az imputokkal, amit használtam/mértem.) Egyedül marha nehéz AB tesztet végezni, mert tudom, melyik szól, így nem igazságos. :-) A fenti esetben mintha hallanék különbséget, de lehet hogy azért, mert "akarom hallani"... :-)
 2. Midi: van nálam egy Arturia Keylab61 Essential. Új, nincs használva. Csak kipróbálva volt, ha már itt van. Tévedésből vásároltam.
 3. wolf

  Dal lopása - ügyesen

  Plágium miatt kizárták A Dal egyik döntősét.
 4. Tipp: Audient iD22 vagy iD44, igénytól függően.
 5. wolf

  Dal lopása - ügyesen

  Én csak felvetettem a kérdést csupán azért, mert egy zenész (aki nincs itt a fórumon) egyszerű lopásnak minősítette. De kíváncsi vagyok a véleményekre.
 6. wolf

  Dal lopása - ügyesen

  Nos a recept: fogsz egy régi sikeres, de ma már elfeledett számot (fiatalok úgysem ismerik), eltolod a hangnemet egy kicsit le vagy fel, ahogy jól kijön, kicseréled a stílust és a szöveget, és már kész is a siker. Ugye milyen egyszerű?
 7. wolf

  Kontakt 5 probléma

  A NI megköveteli a Kontakt frissítését. Nekem Komplete 11 Ulti van, és nincs egy hónapja, hogy bizonyos saját hangszert nem töltött be. A Native Accesben fissíteni kell, erre felrak egy Kontakt 6 Playert, és azzal már minden megy. Mármint NI cucc. Külső hangszerekkel még nem tapasztaltam ezt.
 8. wolf

  Steinberg AXR4

  SILK - On/Off
 9. Csak nem a RAVEN-re gondolsz? Ahhoz is kell pc... https://slatemt.com/
 10. Elfogadom a tapasztalataidat, bár én konkrétan az ExpressCard chip-ról beszéltem, laptophoz. Anno indult egy video project, és egy Intensity Shuttle-hez vettem egy kártyát a laptopomba. (Dell, 3 db USB2-vel, így már lett mellé 2 db USB3 is.) Bár a meló elmaradt, ez a NEC cucc nálam azóta is működik mindenhez. Itt egy példa link a külső cucc chip igényeiről: https://www.teco.hu/blackmagic-desing-intensity-shuttle-310 Így kellene minden gyártónak eljárni.
 11. Több probléma is van. Együtt is, egyenként is. A bővítő csak USB2-es, hiába dughatnád az USB3-ba. Szóval ez az átalakító felejtős. (USB2: 480 Mbit, ExpressCard: 5 Gbit.) A kártya: nem mindegy, milyen a chipkészlet benne. Ez ahogy látom, VIA. A NEC chipesekkel kevesebb a gond. (A külső eszközök gyártói általában megadják, melyikkel működnek együtt.) Szerintem működne a dolog, ha az express kártyát közvetlen a laptopba lehetne tolni. De ezeket együtt ne. És nem a sávszél miatt.
 12. wolf

  Cubase 5 installer

  https://help.ableton.com/hc/en-us/articles/209071469-Optimizing-Windows-for-Audio
 13. Létrehozol egy mappát pl az asztalon pontosan ezzel a névvel: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} Rákatt, minden beállítás egy helyen.
×