Jump to content
Ménemszól.hu

wolf

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  223
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  7249d 12h 2m 55s

wolf last won the day on September 7 2019

wolf had the most liked content!

Megbízhatósága

47 Megbízható

wolf tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

További Információ

 • Lakhely:
  Pápa

Legutóbb az adatlapod nézték:

796 profil megtekintő
 1. wolf

  SSL 2+ USB Audio Interface

  Egy kis infó, amíg nem ér a boltokba.
 2. A Google azért talál ezt-azt... https://ozerobaikal.info/midistart-2-windows-7-16/ Nagyon régi cucc ez, csak torpedózni tudnánk a tippekkel, kevés sikerrel. Éppen ezért én cserélném. A template kérdés nagyon tág fogalom, mire gondolsz?
 3. Egyre többet látom YT-on stúdiók hátterében a Barefoot ládáit. Hallotta esetleg a mai generációt valaki, vagy a tesójának ismerősének a nővérének anyukájának az unokaöccse lányának a barátjának ismerőse?
 4. wolf

  SSL 2+ USB Audio Interface

  Akkor mé nem csinált az SSL a SIX-ből egy interface-s verziót is? :-) Na mindegy. Én örülök ennek a kütyünek. Függetlenül a leendő tesztek eredményeitől, én már tudom hogy kell egy ilyen (is). Jó az USB2. Az, hogy nincs hozzá Win7 driver, sokkal jobban fáj nekem, de majd megpróbálom valahogy feldolgozni. Latency? Erre annyit tudok reagálni, hogy itt és most levédem a mottómat: Ha közelebb ülsz a hangfalhoz, csökkenni fog a latency...
 5. wolf

  SSL 2+ USB Audio Interface

 6. wolf

  Focal Alpha 80

  Speaker Placement Calculators
 7. wolf

  VGA és a Cubase

  USB 2.0 = 480 Mbit/s. Ha eleresztünk egy sztereo csatornát 24 bit/192 kHz-re, annak átviteli sebessége 9216 kbps. Ebből kiszámolható, mire képes az USB. De ezt mindannyian tudjuk. A Prism is tudja. (Latency-vel most nem számolunk.) A rádiós hány csatornát akart egyszerre kezelni egy USB-n (akár 44.1-en), hogy akadályba ütközött?
 8. Amelyik szimpatikusabb számodra. Ezek árban hasonlók. (Audient max 96 kHz.) Szerintem lenne rá lehetőség, hogy bemész a Hit Space-ba, és saját zenéddel meghallgatod őket, aztán döntesz. Kapkodni nem szabad. De ha ott "hallod", hogy neked melyik a jobb, máris megkaptad a választ erre a kérdésre. (Én az Audient-et vinném.)
 9. Csak kipróbáltam. A billentése puha, nagyon könnyű. Zongorához (Kronoshoz) szokott zenészemnek nem tetszik, nem szereti, nekem bejön. Nem aftertouch. Két integráció választható rajta: Analóg Lab, és DAW. Az Analóg Lab szinte egér nélkül kezelhető vele. Abletonnal is együttműködik, de oda kell figyelni, hogy a Live-ban melyik eszközt választod ki, mert az egyikkel hibás a kiosztás. Sokat szívtam, mire rájöttem. Mélyebben nem foglalkoztam vele, mert én "egérrel" írom a midit. :-)
 10. Szerintem az Arturia nem annyira drága. És nem azért írom, mert épp hirdetek épp egyet... Én két véglettel találkoztam, a Korg Kronos zenész társam szerint pont jó, szerette.Én nem, mert nagyon kemény, és nem is tudnék rajta játszani. A másik az Arturia. Nagyon puha. Az én kis női kezeimnek pont jó, tetszik. De csak azért van meg, mert tévedésből vettem.
 11. Próbáld ki, ha tudsz szerezni kölcsön. Nálam zaj, torzítás nincs. A füles sem torzít cseppet sem, 50% gain nálam már nagyon sok egy SRH440-el.
 12. A szimmetrikus kábel a lényeg, nem a csatlakozó. TRS vs XLR, mindegy. (Feltételezve, hogy a cucc ki-bemenetei erre ki vannak építve.) Készre szerelt Klotz kábellel nem lesz probléma. Ha jack, akkor "sztereó" dugó legyen (TRS), ne "monó" (TS). Természetesen a "monó"-val is menni fog, de ha van rá lehetőség, ragaszkodjunk a szimmetrikushoz (TRS).
 13. Értelmetlen a versenyeztetés, mert nem azonos ligában játszanak. Itt max ár/értékről beszélhetünk. Vagy talán arról sem. Na de hogy a színpadon Behringer szól, vagy RME, azt a közönség hallani/tudni fogja? Szerintem tuti nem. (Ha érdekli egyáltalán.) Érdemes nem kapkodni, mert az Apollo X miatt jönnek majd az aprón a lecserélt Twin-ek.
 14. Mivel néha használom, őszintén vallottam tapasztalatomról. Minőséggel baj nincs, ennyiért együtt tudok élni vele.
 15. Két érv a Behringer javára. 1: ár arány 1/10. 2: a színpad. Érzékelhető különbség? Ha átküldenél valamit, azt stúdió körülmények között vagy érzékelnénk, vagy nem. Viszont a mai vándorló (bér)PA rendszerek élvezeti értéke katasztrófa, szörnyű, borzalmas, kritikán aluli stb. Nem a cuccal van baj... Erről egy esszét simán lehetne írni. Nekem is van UMC204HD. Tök jó a laptop mellé a hátiba. Korrekt be/ki plusz midi. A füles felé 50% poti állás már nekem sok. Nem dicsérem agyon, mert a potik recsegnek, de beállítod, oszt megy. (A kért tesztet hamarosan megcsinálom vele.)
×
×
 • Create New...