Jump to content
Ménemszól.hu

phxd

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  9
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  32d 9h 13m 30s

Megbízhatósága

0 Semleges

phxd tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bocs, hogy nem releváns a válaszom, de én is rack építésnél tartok, szerintem a volca (nem tudom neked melyik van) nem tol ki cv jelet, valamelyikről itt olvastam hogy amit ad az 3,3V az 5 helyett. (A volca modular mondjuk biztosan ad). De ezzel kapcsolatban is hozzáértőbb hozzászólásra várok, ha esetleg tévednék. Én a volcát is egy arturia keystepről hajtom (midivel), de a keystep azért is jó vétel, mert van cv kimenete.
 2. Olyan midi vezérlőt keresek, amikben menthetők a patternek, mivel a volca széria tagjai csak 8 db 16 lépésest tudnak tárolni. Költség hatékonység szempontjából az se lenne baj, ha egyszerre akár többet is megtudna hajtani. Plusz pont, ha van rendes billentyűje is és akár egy adott ritmus template-t a lenyomot hangszínhez igazítana (szóval programozható arpeggio).
 3. phxd

  Korg Triton Le 61 (csere is)

  Eladó korg triton le 61, használt darab, de funkcionálisan hibátlan. Viszonylag gyorsan szeretnék elbúcsúzni tőle, ezért az ára 95 000 forint. Csere érdekel, korg electribe sampler 2-re, korg volca settre (beats, keys, bass / vagy hasonló formáció) vagy novation circuitra.
 4. korg triton le-m cserélném egy használható volca szettre vagy electribe2-re vagy novation circuit-re
 5. MOndjuk, mintha az octatrack pont nyolc sávos lenne.
 6. Köszönöm szépen a gyors választ, a kérdés csak annyi, mert nézegettem ezeket, vagyis a hasonló elven működő korg electribe-ot, emx-et. De a kérdés igazából annyi, hogy egyszerre ki tud-e küldeni négy sávot, négy hangszerre.
 7. phxd

  Usb -> midi seqvencer -> analóg szinti

  Üdv mindenkinek! Felnőtté válásom komoly jele, hogy fokozatosan elszakadnék a daw programoktól, amiket eddig kényszerűségből használtam, mivel lényegesebben kisebb kiadás volt fenntartani egy közepesen szar gépet és egy igazán egyszerű midikeyboardot. A kérdés természetesen pontosan ehhez kapcsolódna. Daw programba szerkesztett midiket milyen seqvencerre tudnék rápakolni úgy, hogy a seqvencer akár párhuzamosan tovább küldje a midit több hangszerre. Egy kissé egyszerű példa, van három sávom, basszus, ritmus, szinti. Tökéletesen megírva a három sávra a zene, a szám elejétől a végéig. Szeretném analógban visszajátszani, (effektezéshez, rögzítéshez, miegymás) mondjuk kiküldve a jelet egy volca bass, beats, keys hármasra. Lényegében úgy képzelném ezt el, mint ahogy egy arranger szinti működik, csak itt a sávokat külön vasakra dobálnám. Köszönöm előre is a segítséteket!
×
×
 • Create New...