Jump to content
Ménemszól.hu

Audiophile

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  35
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  95d 9h 53m 35s

Megbízhatósága

0 Semleges

Audiophile tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Audiophile

  Cubase 10

  Sziasztok! Erősen gondolkodom Mac-ről PC-re váltásban, ergo Logic-ról Cubase-re váltásban. (10 éve Logic-oztam utoljára aktívan, és szinte mindent elfelejtettem, meg változott is, így nem lenne olyan drasztikus a váltás...) Van esetleg valaki, aki mindkettőt használta már? Néztem ilyen nagyon intró videót Cubase-ről, és szimpi, csak arra lennék kíváncsi, hogy a gyári effektek és szintik színvonala megegyezik-e a Logic-ban találhatókkal? Előre is köszi!
 2. Audiophile

  Logic Pro X 10.4.2 upgrade

  Nem nyert, nem vagyok adóalany... : http://www.abszolutbalansz.hu/hasznos-afa-kozossegen-kivulrol-rendelt-szoftver-afaja (Múlt héten vettem Native Instruments letölthető csomagot, arra sem volt ÁFA)
 3. Audiophile

  Logic Pro X 10.4.2 upgrade

  Szevasztok! Tudja valaki, hogy az App Store magyar oldalán miért 72.000 Ft a Logic, ha amúgy hivatalosan 200USD, ami 57.000 Ft körüli összeg? Ok, ha a régió miatt Eurósítanak, akkor is 64.000-nél vagyunk. Tudom, talán szőrszálhasogatás, na de mégis.... Amazonon 79USD-ért is van.
 4. Kösz! Megkerestem őket, Mac Mini pasztázást nem vállanak. WTF?! Ez gáz...
 5. Audiophile

  Megbízható Apple szerviz kerestetik

  Sziasztok! Szeretném elvinni a Mac Minimet egy újrapasztázásra, mert újabban már rövid Logic-ozás után elkezd nagyon zúgni a ventillátor, late 2012-es gép... Az ember mindenféle negatív sztorikat hall mindenfelől, így gondoltam megkérdem, nektek van-e jól bejáratott, megbízható szervizetek - pl. erre a célra is, Budapesten. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
 6. Nos, úgy tűnik egy erre a problémára íródott firmware update megoldotta a dolgot... :)
 7. Kösz szépen! Amúgy milyen platformon használod?
 8. Sziasztok! Nemrég vettem egy Komplete Kontrol A61-et, amihez járt pár NI hangszer, például a Monark monofón szinti. Nem tudom, hogy ez a Monark hibája-e, vagy egyéb motoros dolg, de az van, hogy amikor a modulációs kereket oda-vissza mozgatom, vagy csak oda, mégpedig közepes, vagy gyors mozdulatokkal, akkor nincs átmenet a modulációban, hanem csak a két végpont között ugrál a hang. Ez k*rvára idegesítő. Látszik is a grafikán, hogy ilyenkor a Monark mod kereke fel le ugrál. Csak úgy lehet használni, ha nagyon lassan mozgatom, és szerintem ez egyáltalán nem kóser. Esetleg találkozott már valaki ilyesmivel? A Logic saját szintijeinél nincs ez a probléma, ott nem látszik a mod wheel grafikusan, de van átmenet hangban gyorsabb mozgatáskor.
 9. Amennyiben a kérdés komoly, és nem kandikamera: Végy egy datab textiliát, mártsd egy kis langyos vízbe, amit előtte a kedvenc öblítőddel illatosítottál, alaposan csavard ki, és az eszköz elérhető felületeit óvatosan törölgesd át vele. Valszeg nem fog eltűnni teljesen a szag, de valami segít. Milyen eszköz amúgy?
 10. Gondolom már alig vártad, hogy ezt a sztorit elsüthesd valahol, s ím, eljött a megfelelő alkalom. De megnyugtatlak, nem erről van szó. Egyébként tegnap végre konzultáltam egy elektrotechnikus ismerősömmel, aki elmondta, hogy 90%, hogy az APC az ok. Hosszasan ecsetelte azt is, hogy miért, ennek részleteit most kvázi laikusként nyilván nem tudom visszaadni, de ma kicserélem az elosztót, és pár nap múlva referálok.
 11. Némi kussolás után tegnap érdekes dologra lettem figyelmes. (A kussolás sajnos nem a hang megszűnését jelenti, csak beleuntam a hiba keresésébe kicsit...) A konyhából mentem befele a szobámba, és amikor a konyhavillanyt lekapcsoltam, hallottam valamit. Először nem tulajdonítottam neki jelemntőséget, de valamivel később, amikor ez megismétlődött egyértelműen hallottam, hogy a monitorokból jön a hang. Leállítottam a zenét, kapcsolgatni kezdtem a konyhavillanyt, és bzmeg jött a hangos reccsenő hang. Na most akkor WTF?! Lehet, hogy a csilivili vadiúj APC zavarszűrős, túlfeszültségvédős elosztó a hibás? (a probléma megjelenése előtt került a rendszerbe) De mégis hogy, És miéért?
 12. Szerintem simán. Végül is ez egy prémium kategóriás billentyűzet... :) Én most újítottam egy A61-et, és elég fasza, szal az S61 csak jobb lehet. ;)
 13. Mivel részben érintet vagyok csekkoltam ezt a saját gépemen kíváncsiságból, de nem találtam rá lehetőséget, hogy ezeket a paramétereket állítgassam (Mac Mini). Esetleg tipp?
 14. Szeva! Van nekem egy hasonló pattanós reccsenős témám függőben, ahol a közös szereplő a Focusrite 2i2. A monitorom oda-vissza cseréjén kívül mindent kipróbáltam a probléma kiszűrésére, de a gyanúm egyértelműen a hangkártyára terelődött. Az időnkénti pattanás, reccsenés mellett most már az is előfordult, hogy zene helyett digitális zaj jött ki a monitorokon, és amikor a számítógépen a kimenetet másik eszközre módosítottam, ott rendesen szólt. Megkérdezhetem, hogy ez a hang nálad folyamatos, vagy random módon jön elő? Köszi!
×
×
 • Create New...