Jump to content
Ménemszól.hu

B.B.

Administrators
 • Tartalom számláló

  87
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2

B.B. last won the day on October 7 2017

B.B. had the most liked content!

2 követő

B.B. tagunkról:

 • Születésnap 1978-05-30

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest
 • Érdeklődési kör
  Stúdiótechnika, szintetizátorok.

Kapcsolatfelvétel

 • Skype
  k2600r

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.994 profil megtekintő

B.B.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done

Recent Badges

19

Megbízhatósága

 1. B.B.

  Alesis vI49!!

  Sziasztok! Eladó teljesen új billentyűzet dobozával. Sajnos nekem kevés a 49 billentyű Tel: 06 20 460 2741
 2. A címben szereplő akár műkődésképtelen vagy felújításra szoruló darabot keresem ha valakinek otthon porosodik reális áron.
 3. B.B.

  AKAI EIE Pro probléma

  Ok, hidd el USB csatoló probléma lesz. Amit most leírtál pont erre hajaz
 4. B.B.

  AKAI EIE Pro probléma

  Szia. Ez olyan mintha ledobálná az usb portról időnként. Lehet USB vezérlő hiba is de lehet sima kontakthiba. Így nehéz kérdés. Mondjuk együtt van egy hármas hub-al is ami ugyan azt a vezérlőt használja ezért gyanakodom az usb vezérlőre. OSX alatt próbáltad már terminállal futtatva? Ott érdekes dolgok jelenhetnek meg amiből ki lehet deríteni.
 5. Hali. pontosan mi a gondod az interface- val?
 6. B.B.

  Emu 1616m probléma

  Keresgéltem a neten és találtam valamit. Azt írtad nincs hang. Nos egy AKM konverter van a kimenetén pár pufferrrel ezeket érdemes szemügyre venni:) Ja és mivel van négy relé a kimeneten ha jól látom, azok is lehetnek a hunyók.
 7. B.B.

  Emu 1616m probléma

  Ha néha elindul néha nem akkor inkább szokásos kondi hiba lesz. Ennek a cuccnak az előfokában van kettő bazi nagy elkó már amennyire még emléksze , szerintem itt a gond vagy valahol a dobozban. Driver hiba kizárható mivel el sem indul csak több ki/be kapcsolgatásra, ja és feltételezem, hogy mindig ezzel a konfiggal használtad a saját rendszereden. A kábel lehet ugyan rossz de akkor ha mozgatod akkor el kellene indulnia. Szedd szét a dobozát a docknak, fotózd le és mutatom mit is kellene megnézni.
 8. A 2,5A táp az tökéletes. Ahogy NeoC kolléga is írta több lehet kevesebb ne az amper. Egyébként standard 12V táp kell neki közepe a pozitív. Mivel A Snow-ban egy DSP kecereg annak bőven elég a 2A is de ha a nagyobbat használod az sem baj. A kijelződ fényreje nem a tápfesztől hanem a digitálisan vezérel kontraszttól világít élesen. Semmi gondja nincs csak szimplán vissza kel egy kicsit állítani:)
 9. A nagy tehát nem az le Forte, Fatar Tp40-es mechanikát tartalmaz:) Nyugodtan megveheted ez az egyik legjobb mechanika a piacon. Ja és a hangszerben 3 mara chip van ami még ki sincs használva rendesen:)
 10. Ránéztem pontosan milyen értékek ezek. A füles poti 20Kohm Logaritmikus és a Monitor 10Kohmos Logaritmikus. Olyan mint azt ALPs de ezek szerintem Alpaha (Taiwan) potik. Sajna ezt nem lehet beszerezni, csak nagy mennyiségben. Szerintem próbálkozz Chromasoundnál, de nem ígérek semmit. Ui.: Ezek a panelek ólommentes forraszanyagokkal vannak forrasztva, ha nekiugrassz folyasztószer és 400 fok alatt ne is próbálkozz, mert tönkre teszed a furatgalvánt amibe a poti be van ágyazva! Jó munkát, sok sikert:)
 11. B.B.

  Mackie MCU Pro vezérlő kerestetik!!!

  Sziasztok! Keresek Mackie MCU Pro kontrollert. Ha valaki birtokában van az kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Előre is köszi a segítséget:) 06-20-460-2741
 12. Még egy ötlet! Mivel két progit próbálsz egyszerre futtatni azt gondolom, hogy a recsegés a két alkalmazás közötti átjárásban leledzik. Próbáld meg a régi trükköt még xp-s korszaból Asio4all-al.http://www.asio4all.de/ Ez egy olyan progi amin keresztül hajtod a hangkaridat és kvázi beépül a láncba. Mindkét programba álítsd be ezt mint host vezérlőt és nézd meg mi fog történni. Nem a legszebb megoldás de hasznos lehet. Mindig is mondtam hogy OSX és a Core audio mindent visz ezen a téren:)
 13. Első körben ez bufferelési gond. Állítsál a buffer size méretén. Valszeg túl kicsire van állítva. Adjál neki 256, vagy 512. Pontosan milyen zeneszerkesztőt használsz? Azt jelzem minnél nagyobra állítod annál nagyobb lesz a késés. Ezzel próbálkozz. Sok sikert:)
 14. Most látom mit írtatok:) Semmi gond. Ezeknél nem a tranyók, hanem inkább a a táp rész döglődik. Ha elötte búgott akkor rögtön az egyenirányítás után vannak hidegítő kondik.Ebből ha valamelyik zárlatos akkor már nem is kapcsol be. Ne nagyon kapcsold be így mert a zárlat miatt le is éghet a torroid tarfó. Ez évben a harmadik trafótekercserést csináltam! Szóval valahol itt a gond. A többit kérlek priviben és ha valakinek kérdése van írjon rám nyugodtan ha tudok segítek:)
×
×
 • Create New...