Jump to content
Ménemszól.hu

Lemur101

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  45
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  4106d 23h 21m 22s

Lemur101 last won the day on January 20 2018

Lemur101 had the most liked content!

Megbízhatósága

14

Lemur101 tagunkról:

 • Rang
  Talpas

További Információ

 • Érdeklődési kör
  saját zenék: https://soundcloud.com/j-zsef-vizi/cheepphanian

  https://www.youtube.com/channel/UCuf5mL5SUk0mjXVinStbPjg/videos

  számomra érdekes videók, saját zenék :
  http://www.youtube.com/channel/UC6p-w6laBHERVeN-ZualgEA/videos?view=1&feature=guide

  https://www.youtube.com/channel/UCuf5mL5SUk0mjXVinStbPjg/playlists

  https://soundcloud.com/j-zsef-vizi/frankfurt-spire

Kapcsolatfelvétel

 • Skype
  lemur1013

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Konkrétan a Sonnox Oxfordot(még a régebbi, alacsony fogyasztású Uad os verziót) néztem meg egyszer és ott akad különbség bőven.Pedig arra aztán egy döntő többség bólintja rá még nemzetközi fórumokon is, hogy ugyanaz és nem ugyanaz.A natív verzió élettelenebb, zeneietlen.Vaktesztben az UAD ost betudtam állítani, adott ötleteket, a natív meg nagyon nem,átmásolva a beállításait az Uados-nak natívba: a natív ahelyett, hogy letisztázná a direkt hangot inkább szétmos, a forrás összeesik, ugyanazon működőképes beálítások UAD-on itt natívon nem mondanak semmit!Aztán találtam az Oxfordról egy stúdiós hozzászólását és Ő ugyanezt tapasztalta, hogy ez a különbség sok sávnál már nagyon nagy.(és itt tényleg talán az egyik "legugyanolyanabbnak kéne lenni" plug in ről van szó!)
 2. Lemur101

  Propellerhead Europa VSTI

  A demózgatás alapján bizony határokat kezd összemosni vas és szoftverek között, nekem ilyen clavia nordlead/waldorf vonal jut eszembe róla.Igencsak ajánlott kipróbálni egyfajta "mérceként" azoknak is akik vasakban gondolkoznak....
 3. Lemur101

  Propellerhead Europa VSTI

  https://www.propellerheads.se/europa
 4. Lemur101

  Moog Grandmother

  Szerintem nem csak 1981-ben tűnt kinézetre modernebbnek a Moog Source(láthatóan a pitch,modwheel dizájnt innen kölcsönözték):
 5. Lemur101

  Dave Smith Sequential X

  https://www.synthtopia.com/content/2018/04/27/dave-smith-instruments-teases-sequential-x-synthesizer/
 6. Lemur101

  Vangelis-Deepmind 12

  Panu Talus, Facebook, Synthesizer Freaks: This is not photoshopped!!!After several decades, Vangelis finally has another analog synth in his studio besides his trustworthy CS-80s. Vangelis could afford schmidt easily but from all of the analog synths he ended for Behringer. Congraz Uli Behringer!!!
 7. Eléggé világos,hogy ez a fórum egy bejáratott,kis létszámú közösség "trollkodóhelye",érdekes ,valahogy a többség,a magamfajta aki inkább olvasni szokta a hozzászólásaitokat(és néha a fejét fogja a megnyilvánulásoktól-Tisztelet a kivételeknek!)nem érez késztetést kóstolgatni valakit csak azért,hogy azzal is látszódjon ,kitűnjön itt a fórumon(mert épp nem valami sablonreagálást írt a témához)....és nagyon nem a véletlen műve,hogy sokan csak olvasni járnak fel...
 8. Elnézést,hogy valami mást írtam,mint amit vártál
 9. Nem Neked címeztem Trollmester úr de lehet,hogy Rólad is szól!
 10. Eleve onnan indul, hogy mondjuk finoman fogalmazva az Avid Duet drivere nem túl acélos.Cubase alatt általába 26 msec roundtrip latency, aztán meggondolja magát és néha random lemegy 6msec re(amit amúgy a régebben általam használt, "kommersz gagyi"-'me occsóbb?- Roland Quad Capture betonstabilan tudott-UAD live módhoz is automatikusan alkalmazkodott).Talán észre kellene venni, hogy ők már nemcsak a felhasználóik, de önmaguk ellenségei kezdenek lenni:mire megyek a példásan épített analóg architektúrájával ha marketing alapján állítólag haladóbb zenei célú felhasználásra tervezik, miközbe a kommerszebb társai már alapvetések szintjén(stabil driverek) elhúztak mellette?Az Apogee/Avid mintha a belépő cuccait driverek szintjén fogná vissza azért, hogy lépjek tovább a drágább termékeik irányába, hátha azokat már kevesebb kompromisszum árán tudom használni?(mikor az emberfia jóhiszeműen abban az álomban ringatja magát, hogy evidens, hogy egy professzionális gyártó teljes értékűen kidolgozott terméket hoz forgalomba!)Eddigiek alapján náluk is tombol a MAC-szindróma(azt gondolják, hogy mindig mindenki bármi áron vevőjük lesz/marad).Egyébként ahogy néztem 96 Khz ig lesz támogatás, mondjuk nem ártana egy kornak megfelelő, stabil driverrel előrukkolniuk.....
 11. Lemur101

  DMX Krew’s Opal Rhythm Computor Drum Machine

  http://www.electronicbeats.net/the-feed/check-out-this-new-drum-machine-by-electro-legend-dmx-krew/ http://www.synthtopia.com/content/2017/09/12/dmx-krews-opal-rhythm-computor-drum-machine/
 12. Használ-e valaki Avid által windowshoz ajánlott HP workstationöket, esetleg Intel Xeon-ECC-RAM alapú konfigurációkat?Vajon ezeknél az ajánlott konfigurációknál stabilitás terén tapasztalható-e változás,pláne MIDI+audio eggyüttes használata esetén?
 13. Lemur101

  Axel Hartmann's 20k Synth

  Erre gondoltam én is, ha a Behringer tulajdonába lenne a Blofeld szintimotor, ugyanezt a dizájnt megépítenék az lenne a Behringer 1K.
 14. Lemur101

  Axel Hartmann's 20k Synth

  Ok, nézzük a jó oldalát: reméljük, hogy a befolyt bevétel a Waldorf jövőbeni fejlesztéseit alapozza meg!
 15. Lemur101

  Axel Hartmann's 20k Synth

  Igen, az lesz, mert 20-20 darab fekete/fehér kerül legyártásra Fatar TP-8 billentyűzettel, SPL Supra Op-Amp audio technology, Hartmann Neuron/Waldorf hullámtábla(?)
×
×
 • Create New...