Jump to content
Ménemszól.hu

Gyuri

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  22
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1

Gyuri összes megnyilvánulása

 1. Gyuri

  Sequential Drumtraks

  Eladó egy Sequential Drumtraks dobgép, régi, de tudjuk, hogy mit adott nekünk a 80-as években. Az elején van kicsi festék leverődés, de ettől szól igazán jól. Másfél éve vettem, sose használtam. Az ára FIX! Nem postázom, gyere érte Kerepesre. Peace and Love!
 2. Gyuri

  Waldorf Microwave XT Shadow

  Eladó egy Waldorf Microwave XT Shadow, ami elég ritka szín. A Glide gombja el van törve, de Ebayen TikTak áráért lehet venni. A tápja nem gyári. A gép patentül működik, az elején vagy egy nagyon kicsi karc. Az ára FIX, alkumániásoknak nem javasolt termék. Csak pénzt kérek cserébe. kb 2 éve vettem, sose használtam, itt van a dobozban. Nem postázom, gyere érte Kerepesre. Peace and Love!
 3. Gyuri

  Oberheim Matrix 1000 + Access programmer

  Eladó kizárólag egyben egy nagyon ritka kombó, Oberheim Matrix 1000 és egy Access programmer. Az Access tápja nem gyári. Mindkét eszköz patent és jól működnek. A Matrix teteje picit karcos, a programmer meg szinte gyári. Az ára FIX, tehát alku huszárok ne keressenek a hülyeségükkel. Ennyiért sehol nem lehet kapni ilyen szettet. Csak pénzt fogadok el cserébe. 1 éve vettem, sose használtam. Nem postázom, gyere érte Kerepesre. Peace and Love!
 4. Gyuri

  Analogue Solutions

  Sziasztok! Analogue Solutions szintetizátort vennék.
 5. Gyuri

  Analogue Solutions

  Hejjj! Analogue Solutions Nyborg 24 vagy Leipzig S/SK érdekelne megvételre. Gyuri
 6. Gyuri

  Akait vennék

  Sziasztok! Akai VX... vagy Akai AX... szintiket vennék. Gyuri 06 húsz 3 404 345
 7. Én teljesen REV2 mániás lettem, mióta kipróbáltam. Csak Ebay-en láttam használtan, de csak Amerikában. Sehol nem adják el... Itthon ráadásul 100-zal drágább, mint Németországban. Nekem is nagyon tetszik a NL A1, de a DSI hangok utánozhatatlanok.
×
×
 • Create New...