Jump to content
Ménemszól.hu

Gábor81

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  5
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  14h 39m 3s

Megbízhatósága

0 Semleges

Gábor81 tagunkról:

 • Rang
  Talpas

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest
 • Érdeklődési kör
  Reason

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gábor81

  Reason - zavaró pattogó hang

  Köszi! Könnyen lehet hogy akkor a windows is bekavar a háttérben. No mindegy... Jó munkát!
 2. Gábor81

  Reason - zavaró pattogó hang

  Az a közlemény hol olvasható?
 3. Gábor81

  Reason - zavaró pattogó hang

  Szia! Nagyon köszi a választ! Ez nagyon komoly..... Azért ez nem kicsi hiba, basszus, mikor épp pl. egy hang finom kidolgozásán dolgozol. Így légy profi producer Szomorú vagyok, pedig Reason fan vagyok. Lehet nem véletlen hogy pl az Ableton sokkal nagyobb teret nyert, mert stabilabb. A régebbi verzióknál is tapasztaltam amúgy ezt a jelenséget, de akkor okkal mert már maxon ment a procim, így meg érthető. Megjegyzem mikor a pattogó verziót wave-ba kikonvertálom 96khz-el abba nincs már benne ez a zaj. Szóval a futási idő alatt valami nem stimmelhet.
 4. Gábor81

  Reason - zavaró pattogó hang

  Szia! Max egy böngészőm fut, néha néha de az se mindig. Letöltés nem, az elvenné az erőforrásokat. Az alaplapi hangkártya tiltással próbálkoztam, de semmi változás nem történt. A buffer maxon van Néztem a proci terhelést Reason futás közben és teljesen elfogadható volt. Zenekészítésre vettem a konfigurációt. Még azt is el tudom képzelni, hogy valahogy az ASIO Driver nem veszi le számolás közben a terhet a pc-ről. A hivatalos Focusrite drivert használom, látszólag semmi baja.
 5. Gábor81

  Reason - zavaró pattogó hang

  Sziasztok! Az alábbi összeállítással dolgozom röviden: Hangkártya: Focusrite scarlett solo ---------------- Számítógép: RAM: 8GB Proci: i7 4 magos --------------------- Oprendszer: Win 10 64bit --------------------- Szoftver: Hivatalos Reason 10. --------------------- Ezekkel a feltételekkel a Reason 10 lazán legyűri a 96Khz-s számolást, nincs akadás a gépem meg a procim simán bírja nincs is túlhajtva, szóval minden tökéletes lenne, de mégis zeneírás közben "bizonyos esetekben" egy véletlenszerű halk, idegesítő, pattogó hang jön létre a háttérben. Mint mikor a bakelit lemezen megy a tű. Hogy az idegeimet megkíméljem :) a mintavételezési frekvenciát le kell vennem 48, vagy akár 44Khz-ra, hogy megszűnjön ez a zavaró hang. Ebbe az a szomorú, hogy tudom a gép bírja a 96Khz-t. :( Nem értem a jelenség okát a hardware és sorfware feltételek szerintem jók, a fejhallgatóm nem lehet probléma. Van ötlete bárkinek mi lehet a para? A DAW van rosszul megírva? Köszi!
×
×
 • Create New...