Jump to content
Ménemszól.hu

+Vader

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  174
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1

+Vader last won the day on March 30 2019

+Vader had the most liked content!

1 követő

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

+Vader's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

21

Megbízhatósága

1

Community Answers

 1. Én a Machinedrumot használom ilyesmikre. Ahogy elnézem, sosem fogy ki a felderítenivaló belőle... Évek óta megvan, de még alig csináltam vele hagyományos dobgépes dolgokat. A furcsa zajok viszont!
 2. Szerintem próbáld ki egy midi csatlakozós USB hangkártyával, rendes MIDI kábellel... nem véletlen, hogy ilyen átalakítókat hangszerboltok nem árulnak
 3. +Vader

  Gitár live looping

  Behringernek van midi pedálja, mindig jó áron kínálják. Fcb1010 Elpusztíthatatlan darab, és van hozzá függetlenül fejlesztett firmware is (ez valszeg kötelező lesz...) Azzal mindent úgy tudsz irányítani, ahogycsak eszedbe jut.
 4. Szerintem csak próbálták udvariasan jelezni, hogy nem kell ezt minden topicba egyenként beírnod...bocs, ha nekem nem sikerült.
 5. +Vader

  Akai sample cd

  Üdv! Egy ilyen hangbankból hogyan tudom kicsomagolni az egyes mintákat, melyik formátumot érdemes ehhez megvenni?
 6. +Vader

  Maschine+ standalone

  Asszem, kezdünk visszazülleni a tipikus magyar "termékváró" topikok szintjére....
 7. +Vader

  Maschine+ standalone

  Azt értem, hogy csak többmagos, arról azonban fogalmam sincs, hogy azokat lehet-e dedikáltan használni... Ami a dalszerzést vagy az előadást illeti: szerintem ez a standalone reneszánsz csöppet sem a stúdióban kuksolásról szól, sokkal inkább a performanszról (az már más kérdés, ha ezen az alapon spórolnak a kimeneteken, konvertereken satöbbin), de rögtön hozzá is tehetem, hogy nagyon utálom PC-re dugni a Force-t, néhány audio bounce kedvéért Én pont lecsúsztam a bugos kommentekről, bár feltűnt, hogy a NI és az Akai rajongók is mindig a song mode-ért nyafognak, meg a kevés kimeneten. A fenti okfejtés mentén én egyikre sem vágyom, de több bemenetnek pl örültem volna.
 8. +Vader

  Maschine+ standalone

  Hát ez hát! Ezen a proci dolgon már én is agyalgattam, hogy ti. a többmagos hardver jelentené azt, hogy mindig van külön erőforrás a hangképzésre, meg a midi seqre? Mert ezek általában ezen véreznek el... mondjuk egy régebbi PC-men a maschine softver a 8GB RAMot is úgy ette meg, mintha nem lett volna A maschine munkamenet nekem egyelőre kimaradt (kontrollerre soha nem neveztem be), de azért elég sokan beszélik folyékonyan ahhoz, hogy ne aggódjak az érintőképernyő miatt (itt épp az akai samplerek menü gombjai köszönnek vissza). Persze a sok hirtelen youtube videóból még egy sem vállalkozott többre, mint a hivatalos közlemény visszaböfögésére, meg a szélsőséges hozzászólások megelőzésére, de jelen állás szerint nem csak preset basztatásra lesz jó. De: az MPC meg a Force is az összecsapott alapszoftvertől szar (meg attól, hogy erre hozzák ki az egyre komolyabb bővítményeket), ami a Native Instrumentsre nem jellemző (vásárlóik itt megcáfolhatnak...). Mindenesetre már a belecsomagolt szintik miatt megérheti, ha - akai módra - legalább nyolc párhuzamos sávon futtathatók lesznek. Majd olvasgatom munkaidőben a manuált, hogy értsem, mi az a 64 part, amit maximumként megjelöltek, meg hogy lássam, van-e tisztességes audio bounce (a force-ban pl nincs)
 9. +Vader

  Maschine+ standalone

  Azt nemtom, a behringer hol tart szoftveresen (a klasszikus érában megjelent midi vezérlőik alapján sehol), de a NI valószínűleg nem az öt év múlva megjelenő keretrendszer frissítéssel teszi majd használhatóvá ezt a kicsikét
 10. +Vader

  Maschine+ standalone

  A bejelentés Az Akai beszopta.....
 11. +Vader

  Akai MPC Beats Free

  Az MPC Live-ban volt vintage beállítás, ami gondolom a bitrátán változtat, no meg benne voltak a korabeli szűrők modelljei... viszont kitartóan dolgozni elég nehézkes az új akai cuccokon (most force-szal birkózom), mert minduntalan belebotlik az ember valami bugba (40 perc sample edit után rádöbbenni, hogy kukába ment minden erőfeszítés nem csak idegesítő)
 12. +Vader

  A Behringer monopóliuma

  Végső soron az elmúlt évtized analóg reneszánszából melyik piacilag sikeres készüléket nevezhetjük valóban új találmánynak? Itt legalább azonos alkatrészekből van legyártva minden - bár szívesen meghallgatnám a szervizesek hozzászólásait a tényleges minőségről...
 13. No nem kell ennyire haragudni az úrra! Az egymást kioltó zümmögést kifejtve, vagy a háztáji zajdobozokat bemutatva nyilván érdekesebb lett volna a magunkfajtának.... de egy határozatlan műsorszerkesztőn is múlhatott, hogy tulajdonképp semmit sem tudtunk meg a nyilatkozatban érintett témákról
×
×
 • Create New...