Jump to content
Ménemszól.hu

+Vader

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  59
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  201d 6h 19m 14s

Megbízhatósága

3 Semleges

+Vader tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. +Vader

  Akai Pro Force

  Köszi, ez a Hype kijöhetne az MPC-kre is... Osztán erről tud valaki nyilatkozni???
 2. +Vader

  Akai Pro Force

  A Live-on a kijelzőn lehet sasolni a terheltséget (szerintem a Force-ban is), és eddig én - a saját kis gagyi zenéimmel - nem tudtam különösebben megizzasztani... bár szerintem is jó lenne, ha lehetne közvetlenül vinyóról streamelni azokat a mintákat, amikhez hozzá sem nyúlt az ember. (Vannak kifejezetten ebben az erőforrás témában youtube videók) Mostanában igyekszem kicsit tesztelgetni, hogy mennyit kérnek a közösből a virtuál szintik, ha mondjuk még a looperbe is tolom valami külső eszközből a jelet. Amit inkább kiemelt valaki a minap, az az, hogy az órajel kezelésére tehettek volna egy külön procit, mert a menüben való lépegetés is "belehallatszik" a Midi Outba, amire egyes cuccok érzékenyebbek...
 3. +Vader

  KORG Minilogue XD

  höhö.... zsebméretű machinedrum
 4. Van, ahol külön engedélyezni kell az MMC típusú parancsokat (Midi Machine Control), azt érdemes ellenőrizni a beállítások közt (lehet, hogy csak egy pipálandó opció)
 5. +Vader

  Korg Volca FM

  Eladnám októberben vásárolt garanciális Volca FMemet. Hibátlan állapotú, doboz nélkül de minden papírjával. +3000-ért adok bele 6db vadonatúj akksit (GP Reyco Pro 2000mAh NiMH) Budapesten személyes átvétellel vagy postával a vevő terhére és felelősségére
 6. +Vader

  Waldorf Blofeld problémák

  A halk kimenet egész biztosan megoldódott a frissítéssel (a patchek voltak összevissza beállítva), a többit nem tapasztaltam. És lehet, hogy megválnék egy garanciális blofeldtől:)
 7. +Vader

  Yamaha FM szintik

  Köszönöm, jó tudni (és tényleg faín hangok vannak a bemutatóban)... programozni meg szerintem novation sl széria lesz a legjobb:)
 8. +Vader

  Yamaha FM szintik

  Nos, én elsősorban a formant shaping systemre céloztam a legutóbbi válasszal. Mindazonáltal arra voltam kíváncsi, hogy az elmúlt 2-3 generáció rack változataiban (neveket nem tudok, bocs) találhatok-e rendesen kidolgozott FM motort, amit nem PLG DX bővítőkártyával képzeltek el.
 9. +Vader

  Yamaha FM szintik

  Az inkább a másik vége miatt érdekel...
 10. +Vader

  Yamaha FM szintik

  Üdv Urak! Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e az elmúlt kb 10 évből olyan Yamaha rack hangmodul (billentyűs nem kell!), amely meggyőzően hozza a modern FM motort akár több sávon is? Azt már láttam, hogy az új workstation-ökbe mindent belepakoltak ebben a témában, de valami kisebbet szeretnék.... volcával most példálózzunk:) A régiek közül a TG77 modullal szemezgetek, de ha van valami korszerűbb (pl effektek sávonként satöbbi), megnézném.
 11. Elsőként azt a kérdést tenném fel, hogy melyiken milyen funkcióknak van dedikált gombja/potija, és mi az, amit csak shift-tel vagy menüből tudsz elérni? Ha ezeket át tudod nyálazni, akkor már menni fog a választás is.
 12. Köszönöm, megyek is a piacra!
 13. Jól tudom, hogy a fenti képen látható darab, és testvére, a Mtp Av MIDI TIMEPIECE is működik magában, PC nélkül (csak a merge és filter funkciók szerkesztéséhez kell/érdemes bedugni őket a saját szoftverükbe)? Előre is köszi!
 14. +Vader

  Rack effekt 4 I/O

  Tanácsokat keresek multieffekt vásárláshoz (remélhetőleg jó helyre szúrtam be a topicot...) Egy keverőpult két send/returnjét szeretném megtömni lehetőleg egyetlen 1U magas vasról, ezért kellene két pár ki- és bemenet. Presetek és MIDI program change jó, ha van, és mivel szeretem az olcsóságot, archív termékek előnyben! A tulajdonképpeni effektek közül a reverb a legfontosabb kérdés, de komoly előny, ha sorba köthetek több dolgot is egyetlen csatornán. Eddig a Zoom 9010-nél álltam meg a kereséssel, de bármit meghallgatok
 15. +Vader

  Hasznos App -ok IOS re?

  Kellemetlen hírek ezek... egyébként mennyibe fájhat, ha valaki fullosra akarja fejleszteni?
×