Jump to content
Ménemszól.hu

+Vader

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  50
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  170d 23h 53m 47s

Megbízhatósága

2 Semleges

+Vader tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. +Vader

  Yamaha FM szintik

  Nos, én elsősorban a formant shaping systemre céloztam a legutóbbi válasszal. Mindazonáltal arra voltam kíváncsi, hogy az elmúlt 2-3 generáció rack változataiban (neveket nem tudok, bocs) találhatok-e rendesen kidolgozott FM motort, amit nem PLG DX bővítőkártyával képzeltek el.
 2. +Vader

  Yamaha FM szintik

  Az inkább a másik vége miatt érdekel...
 3. +Vader

  Yamaha FM szintik

  Üdv Urak! Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e az elmúlt kb 10 évből olyan Yamaha rack hangmodul (billentyűs nem kell!), amely meggyőzően hozza a modern FM motort akár több sávon is? Azt már láttam, hogy az új workstation-ökbe mindent belepakoltak ebben a témában, de valami kisebbet szeretnék.... volcával most példálózzunk:) A régiek közül a TG77 modullal szemezgetek, de ha van valami korszerűbb (pl effektek sávonként satöbbi), megnézném.
 4. Elsőként azt a kérdést tenném fel, hogy melyiken milyen funkcióknak van dedikált gombja/potija, és mi az, amit csak shift-tel vagy menüből tudsz elérni? Ha ezeket át tudod nyálazni, akkor már menni fog a választás is.
 5. Köszönöm, megyek is a piacra!
 6. Jól tudom, hogy a fenti képen látható darab, és testvére, a Mtp Av MIDI TIMEPIECE is működik magában, PC nélkül (csak a merge és filter funkciók szerkesztéséhez kell/érdemes bedugni őket a saját szoftverükbe)? Előre is köszi!
 7. +Vader

  Rack effekt 4 I/O

  Tanácsokat keresek multieffekt vásárláshoz (remélhetőleg jó helyre szúrtam be a topicot...) Egy keverőpult két send/returnjét szeretném megtömni lehetőleg egyetlen 1U magas vasról, ezért kellene két pár ki- és bemenet. Presetek és MIDI program change jó, ha van, és mivel szeretem az olcsóságot, archív termékek előnyben! A tulajdonképpeni effektek közül a reverb a legfontosabb kérdés, de komoly előny, ha sorba köthetek több dolgot is egyetlen csatornán. Eddig a Zoom 9010-nél álltam meg a kereséssel, de bármit meghallgatok
 8. +Vader

  Hasznos App -ok IOS re?

  Kellemetlen hírek ezek... egyébként mennyibe fájhat, ha valaki fullosra akarja fejleszteni?
 9. +Vader

  Hasznos App -ok IOS re?

  Ez nem a fullos Europa szinti? Vagy az volt unalmas?
 10. +Vader

  Próbaterem társbérletet keresek

  Próbaterem/ministúdió bérletébe szállnék be heti 2-3 feltűnés erejéig. Ideális esetben belváros (Jászai-Nyugati tengelyen járok melóba), esetleg Vecsés/Gyál/18. ker. (ezek bringás távok). A cuccom elfér egy kisebb asztalon, csak rendes áramellátás és biztonságos ajtó érdekel (a cuccom nagy részét otthagynám). Akár fülessel is elvagyok, de nem bánnám, ha idővel valami hangfalszettel bővíthetném a setupot - másokat nem zavarva. Ha vállalsz képzést haladó MIDI programozásban illetve alapvető hangmérnöki ismeretek terén, akkor többet is nyerhetsz rajtam.
 11. Találtam egy félárú példányt... fújni nem lehet, de ütni öröm
 12. Folytatásként érdeklődöm, hogy van-e valakinek tapasztalata a Yamaha PLG bővítőivel? Elsősorban az érdekelne, hogy milyen különbség lehet a 100-as és a 150-es széria között? (A VL kártyák manualjai szerint azonos engine csücsül bennük, de nem vagyok elárasztva forrásokkal). Ha már Yamaha, akkor rákérdezek a MU szériával kapcsolatban felmerülő aggályokra is, hátha van ilyen... mert ezekbe akár 3 ilyen PLG kártya is befér, szóval a sávok száma és az áruk alapján ők a nyerők - legalábbis jelen topicunk maradéktalan felgöngyölítésében (ui: a Nord nagyon megérte, már a gyári hangok közt megtaláltam, amit eredetileg kerestem)
 13. Lehet ezt a Circuitet controllerként használni? Olyankor címezhetek 4 paramétert a potikra?
 14. Ó igen, a Deluge... ott azért elég komoly hátrány az a 4-5 karakteres kijelző, hehe (FM szinti programozáshoz????), de a többi aztán komoly! Azóta persze már összeharácsoltam egy egész más jellegű setupot, így a diskurzus merőben elméleti
 15. A sample flipről még tudtam, de az automatizálhatóságáról pl nem.. így már egészen más a leányzó fekvése!
×