Jump to content
Ménemszól.hu

paperboy

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  34
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

További Információ

 • Érdeklődési kör
  https://www.youtube.com/watch?v=SoZdzhYWCRc

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  https://www.youtube.com/watch?v=SoZdzhYWCRc

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

paperboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Megbízhatósága

 1. paperboy

  NORD MODULAR

  Köszi! Nekem Presonus Firepoddal nem megy Win7 64 bit alatt
 2. paperboy

  NORD MODULAR

  Sziasztok! 2 usb-midi kábellel is próbáltam a Nord 1-es modularom editorát beizzítani de nem ment. A 64 bites asztali rendszeremen egátalán nem megy. Mit javasoltok megoldásnak? Nem akarok 32 bites windowsra váltani. Szoftveres megoldás létezik? PCMCIA midi kártyát érdemes felhajtani?
 3. paperboy

  PRESONUS Firepod

  Sziasztok! Van köztetek aki ért a Presonus Firepodhoz? Tökéletesen működik de valamiért az SPDIF bemenetét nem tudom beizzítani.
 4. paperboy

  UAD-1 - a király(?)

  Azért ha valakinek van más ötlete azt szívesen venném
 5. paperboy

  UAD-1 - a király(?)

  Sziasztok! Lett egy UAD-1 -em és simán be is izzítottam Win7-64 -en. Elég kevés effektet tudok benne használni. Pontoson, hogy is van ez? lehet még letölteni hozzá? vagy venni kell?
 6. van lehetőség abletonban vsti ként kezelni vagy ne próbálkozzak?

 7. paperboy

  Ensoniq SQR

  No végre összejött. Még ismerkedek a szoftverrel de működik. Hol találok hangszíneket a neten?
 8. paperboy

  Ensoniq SQR

  Kösz. Megy a progi de valami rendszerszintű anomália lehet itthon. Egyik szintimet sem látja a gépem. Még azt sem amit régen a sounddriverrel tudtam. Ez mitől lehet?
 9. paperboy

  Ensoniq SQR

  Sziasztok! Nem az első vasam de jellemzően inkább VA és samplerben vagyok otthon, ezért a segítségeteket kérem. Lett egy Ensoniq Sqr -em és azonnal meggyőzött a hangja, szóval természetesen bele is szerettem. Nem sikerült még editor programot izzítanom hozzá de nagyon szeretnék piszkálni benne szóval rá szeretnék gyúrni a lehetőségekre. Kinek van tapasztalata? Melyik szoftverrel próbálkozzak?
 10. Van egy Desktop Connect 6-om csak az nagy. Nem akarom cipelni azt is.
 11. próbáltam már természetesen
 12. paperboy

  sound blaster audigy 2 zs

  Sziasztok! Sikerült szereznem 2db pcmcia sound blaster audigy 2 zs kártyát a laptopomba. Biztos régimódinak gondoltok de ez az IBM régóta megy már és nagyon szeretem használni DJzésre és egyébként is. Az a gondom, hogy a 2 kártyából csak az egyik működik és annak is szerintem rossz a fejhallgató kimenete. Digitálisan leadja a jelet azzal nincs baj. Viszont nem kaptam hozzá dokkoló kábelt és így nem tudom megszólaltatni rendesen. Abban kérném a segítségeteket, hogy tud -e valaki ilyet javítani?, Van -e valakinek ilyen dokkoló kábele vagy a csatlakozóját milyen módon tudom beszerezni?
 13. Köszönöm srácok! A probléma más. Editálni tudok csak nem tudom a 4 alaphelyre menteni a presetet. Azaz amikor bekapcsolom a gépet akkor egy régi 4 preset van betöltve.
×
×
 • Create New...