Jump to content
Ménemszól.hu

paperboy

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  34
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  62d 7h 36m 52s

paperboy összes megnyilvánulása

 1. paperboy

  NORD MODULAR

  Köszi! Nekem Presonus Firepoddal nem megy Win7 64 bit alatt
 2. paperboy

  NORD MODULAR

  Sziasztok! 2 usb-midi kábellel is próbáltam a Nord 1-es modularom editorát beizzítani de nem ment. A 64 bites asztali rendszeremen egátalán nem megy. Mit javasoltok megoldásnak? Nem akarok 32 bites windowsra váltani. Szoftveres megoldás létezik? PCMCIA midi kártyát érdemes felhajtani?
 3. paperboy

  PRESONUS Firepod

  Sziasztok! Van köztetek aki ért a Presonus Firepodhoz? Tökéletesen működik de valamiért az SPDIF bemenetét nem tudom beizzítani.
 4. paperboy

  UAD-1 - a király(?)

  Azért ha valakinek van más ötlete azt szívesen venném
 5. paperboy

  UAD-1 - a király(?)

  Sziasztok! Lett egy UAD-1 -em és simán be is izzítottam Win7-64 -en. Elég kevés effektet tudok benne használni. Pontoson, hogy is van ez? lehet még letölteni hozzá? vagy venni kell?
 6. van lehetőség abletonban vsti ként kezelni vagy ne próbálkozzak?

 7. paperboy

  Ensoniq SQR

  No végre összejött. Még ismerkedek a szoftverrel de működik. Hol találok hangszíneket a neten?
 8. paperboy

  Ensoniq SQR

  Kösz. Megy a progi de valami rendszerszintű anomália lehet itthon. Egyik szintimet sem látja a gépem. Még azt sem amit régen a sounddriverrel tudtam. Ez mitől lehet?
 9. paperboy

  Ensoniq SQR

  Sziasztok! Nem az első vasam de jellemzően inkább VA és samplerben vagyok otthon, ezért a segítségeteket kérem. Lett egy Ensoniq Sqr -em és azonnal meggyőzött a hangja, szóval természetesen bele is szerettem. Nem sikerült még editor programot izzítanom hozzá de nagyon szeretnék piszkálni benne szóval rá szeretnék gyúrni a lehetőségekre. Kinek van tapasztalata? Melyik szoftverrel próbálkozzak?
 10. paperboy

  sound blaster audigy 2 zs

  Van egy Desktop Connect 6-om csak az nagy. Nem akarom cipelni azt is.
 11. paperboy

  sound blaster audigy 2 zs

  próbáltam már természetesen
 12. paperboy

  sound blaster audigy 2 zs

  Sziasztok! Sikerült szereznem 2db pcmcia sound blaster audigy 2 zs kártyát a laptopomba. Biztos régimódinak gondoltok de ez az IBM régóta megy már és nagyon szeretem használni DJzésre és egyébként is. Az a gondom, hogy a 2 kártyából csak az egyik működik és annak is szerintem rossz a fejhallgató kimenete. Digitálisan leadja a jelet azzal nincs baj. Viszont nem kaptam hozzá dokkoló kábelt és így nem tudom megszólaltatni rendesen. Abban kérném a segítségeteket, hogy tud -e valaki ilyet javítani?, Van -e valakinek ilyen dokkoló kábele vagy a csatlakozóját milyen módon tudom beszerezni?
 13. nem egészen ez a baj. hiába mentem a 4 helyre az aktuális preseteket. később bekapcsoláskor nem az van betöltve
 14. Köszönöm srácok! A probléma más. Editálni tudok csak nem tudom a 4 alaphelyre menteni a presetet. Azaz amikor bekapcsolom a gépet akkor egy régi 4 preset van betöltve.
 15. Sziasztok! Nekem is van egy első modulárom. Valamiért nem jegyzi meg a betöltött preseteket. Hiába mentem el, az újra bekapcsoláskor nem azok vannak betöltve. Ez miért lehet?
 16. Sziasztok! Nekem is van egy első modulárom. Valamiért nem jegyzi meg a betöltött preseteket. Hiába mentem el, az újra bekapcsoláskor nem azok vannak betöltve. Ez miért lehet?
 17. Sziasztok! Nekem is van egy első modulárom. Valamiért nem jegyzi meg a betöltött preseteket. Hiába mentem el, az újra bekapcsoláskor nem azok vannak betöltve. Ez miért lehet?
 18. paperboy

  warping sampler- vagy simpler-ben

  Köszönöm! Egyébként természetesen ezt már próbáltam de nem igazán oldotta meg... na próbálkozom tovább...
 19. paperboy

  warping sampler- vagy simpler-ben

  Sziasztok! Évek óta használok abletont de az utolsó kb 10 évben mér dobokra egy emu samplert. Régen 44,1-16biten dolgoztam de már inkább magasabb minőségben. Elhatároztam, hogy kidolgozok sávonként pár zenémet és fura problémába ütköztem. Ha a samplerben eddig tökéletesen szóló 44,2-16 dobmintát behúzom a liveba akkor lényegében kiheréli. Átkonvertálja vagy micsoda és nyomi hangja lesz. Ez mitől van és hogyan tudom kiküszöbölni?
 20. paperboy

  Virus abletonnal

  Sziasztok! Virus A-m van és midizem a paramétereit abletonnal. Nem gond mert mindennek meg van a cc-je de.... Össze tudta már valaki hozni a vst-s dolgot? Megkönnyítené a zenélést ha működne valamelyik grafikus felület. Nem kéne állandóan a manuált bújni. Valamit szerintem ne mjól állítok be......
 21. paperboy

  EMU ESI-32

  Sziasztok! Évek óta használom az Esi-32 -met. Winyók, cd, iomega drive van hozzá és tökéletesen működik minden. Feltölteni is tudok scsi-kártyával. Régóta érlelődik bennem, hogy turbo kártyát vegyek bele. Nem olcsó és nagyjábol teljesen elavult technológia de én nagyon szeretem használni. Főleg mint dobgép üzemel. Valakinek van tapasztalata a turbo kittel kapcsolatban? Sokat dob rajta?
 22. paperboy

  Yamaha FM szintik

  Sziasztok! Egy zseniális japán kolléga megoldotta, hogy a TX81z abletonnal vezérelhető legyen. Megakadtam ott, hogy én nem vásároltam meg a 9 -es Live-ot ezért az ingyenes vs-t nem tudom letölteni. Az vezérelné ugyanis a vasat. Tud valaki ebben segíteni nekem? https://groups.yahoo.com/neo/groups/yamahablackboxes/conversations/topics/1127 http://audiooo.com/jp/software/index.html
×
×
 • Create New...