Jump to content
Ménemszól.hu

emsperx

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  6
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  107d 10h 4m 18s

Megbízhatósága

0 Semleges

emsperx tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Off off topic: Én se, én 90%-ban ui nélkül használom, elég logikus és egy két nap alatt megtanultam mi hol van, a ledek meg rohadt erősek és az erősség meg szín alapján, vagy lfo rate esetén pl a villogás alapján azonnal belövöd ránézésre is hogy mi hogy áll. Az enkóderek meg elég jók. A hangzásra meg nem lehet panasz, synth enginek közül van op1es is, csak a presetek szarok, ha kicsit játszol vele meglepően jó. Ha a sampler modul majd ha kijön pofátlanul drágán, akkor minden lesz benne ami nekem kellhet. Gombokkal hál istennek nincs gondom, de csomó balszerencsést láttam TE '' limited edition'' opzvel. Lásd szürke gombos kolléga:
 2. Az apple általánosságban bekaphatja az összes micsodámat, semmilyen apple készüleket nem használtam, android 2.2 óta gyűröm az androidokat, linux, ha nagyon muszáj windóz. Először őrjítő, hogy nem férsz hozzá a fájlrendszerhez, meg nincs kontrollod rengeteg zsigeri megszokott dolog felett, de ha nem tetszik updatelni sem kell, de a régi ipad mini 2 is ami a barátnőmnek van mai napig szuperül zakatol. Minden ilyesfajta problémára van megoldás, ha keresed, még a fájlrendszer se gond audiosharel. Na csak annyit akartam hogy az iPad volt a legjobb műszaki vásárlásom az utóbbi években és a zenélés miatt. Ha kritizálsz valamit, érdemes kipróbálni előtte, de hogy az új prot nem veszem meg mert nincs rajta jack az is tuti biztos :D. Köszönöm a beszámolókat, nekem nagyon hasznosak voltak, most megint győzködhetem magam hogy nem kell ez nekem. Ha valaki 250 körül esetleg felrakná, azért lecsapnék rá.
 3. Nem lehet hogy te egy midi kontrollerre vágysz, csatlakoztatva egy laptopra vst-kel vagy egy ipadhez plusz zongoraleckékre?
 4. Ami legjobban zavar az árban, hogy ennek ellenére fosnak az ember arcába ha vásárlói panaszokról van szó, várhatsz 2 hónapot amire válaszolnak az emailekre majd a végén közlik hogy pótalkatrészt sem árulnak, szervizük meg nincs, szóval ha lejárt az itteni bolti garid(ha itthon vetted), akkor onnan időzített bomba érzés. (facebook csoportban olvastam sokszor) Szerintem akkor is jó cucc, mondjuk nem tudom ki az aki tényleg kiül vele a parkba, de abban biztos vagyok hogy közben videózza magát Belépőcuccnak meg hát te tudhatod csak, de itt egy videóválasz az egyik populáris youtubeostól aki erre építette a karrierjét: Amúgy ha már ilyen "groovebox-ot" keresel, akkor én ilyen kategóriában még a synthstrom deluge-ot nézegetném vagy egy ipad-et valami kis fasza midi kontrollerrel, mert mindkettő hordozható és többet tud mint ez, csal nem olyan cukik. Ha esetleg nem akarsz beleugrani rögtön ebben az árkategóriában, de nagyon TE a vonal, akkor egy po33-mat is vehetsz meg zoomot mint kvázi audio interface/resampler és az is hordozható. Meg hát van aki esküszik arra hogy ez az op1-es ui, meg a limitációi micsoda kreatív pluszt adnak. Én mint utolsó hobbista suttyó biztos nem szorulok limitációkra, mert saját magam limitálom. Mondom ezt az egészet úgy hogy én biztos nem értek a témához, de hasonló hozzáállással kezdtem egy-két éve és sokat tanultam egyedül azóta(gitározni meg, music theory/solfézs, szintik stb. a netről). Egy ipad + midi kontrollerrel kezdtem, meg van egy po33,po32 meg op-z, amit hordozgatok magammal és amit itt-ott kipötyögök magamból azt úgyis ableton-ba pakolom be otthon. Ezekből a leghasznosabb a sima, nem pro ipad (annak ellenére hogy nem vagyok apple fan) korg gadgettel, beatmakerrel és társaival, de a legszórakoztatóbb a po33 talán, az op-z meg valahol a kettő között van. OP-Z-t meg PO33-mat előveszem még metrón meg kávézó sarokban, de OP-1-et már nem venném. Teljes zenekar helyettesítés meg = ableton + laptop és sok gyakorlás, tanulás, tapasztalat meg tehetség.
 5. Jó cucc, nézegetem már pár éve. Amire összespóroltam rá a pénzt addigra nem gyártották, most meg sikeresen megemelték az árát kb 450k huf-ra amit már nem vesz be a gyomrom. Ilyen végtelen sample és egyéb layerezős workflownak látszott így kívülről, ami tetszett, a szekvencer része meg gyengének tűnik, úgyhogy rengeteg mindent fel kell játszani. Vettem egy op-z-t végül, ami a következő "flagship"(remélem), azt látom hogy fejlesztik rendesen és támogatni fogják, jön majd ahhoz is sample modul amit a hátuljába lehet bekattintani, viszont ennél meg szekvencer van a középpontban, ami nekem kicsit jobban testhez áll.
 6. emsperx

  Teenage Engineering OP 1 -et KERESEK

  Hello, a címben említett eszközt keresem, hívj nyugodtan a 06305162596 on
×
×
 • Create New...