Jump to content
Ménemszól.hu

Zoleeka02

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  19
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  2d 21h 6m 53s

Megbízhatósága

7 Semleges

Zoleeka02 tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zoleeka02

  Roland Fantom 2019

  Én is biztosan beneveznék 61 billentyűs kalapácsmechanikára:)))
 2. Jól kiegészítitek egymást:) Jó kis muzsikák, főleg nekem ez a legutóbbi, a legutolsó tetszik. Gyártsátok csak nekünk meg mindenkinek szorgosan a nótákat, ha már ilyen jól skerülnek:)
 3. Ez így van, abszolut egyetértek azzal, hogy a zenélés erről szól, és ettől lehet mégjobb egy banda, ha mindenki megmutathat valamit magából, hiszen az is tudomány, ha valaki szólózik és közben a többiek "alá simítanak" és utána a másik hangszer lép előtérbe és te segíted, kiemeld őt azzal, hogy finoman aládolgozol, lágyan kíséred stb.
 4. Én is azt érzem, amit djuice is írt, hogy az ének és a gitár dominál, pedig szerintem kifejezetten jót tett volna a számoknak, amiket te akartál, még változatosabbá, érdekesebbé tette volna az előadást. Azt lehet érezni, hogy régóta együtt vagytok, nagyon szépen, egységként szól a banda...gratulálok hozzá, hiszen a mai világban 24 évig egyben tartani bármit - nemhogy egy znekart - nagy dolog. Nyilván ez kompromisszumokkal is jár, mint amit írtál is.
 5. Van, bár ebben az árfekvésben, nem biztos, hogy van hozzájuk hasonló vagy velük azonos tudású ws.
 6. Nagyon érdekes volt hallgatni country "kiadásban" a Jackson számokat, de szerintem nagyon szuper lett.:) Bár én tényleg az erősen laikus kategóriának számítok az ezen az oldalon hozzászólók között, de én annyira ezen a felvételen nem éreztem a problémát az FA "erejével" nekem valahogy pont annyit és pont úgy és pont olyan erővel stb. szólt, hogy beleillett az összképbe...de ez privát vélemény. Mellesleg tényleg vmi közös chilles projektet én is szivesen hallgatnék töletek:)))
 7. Na, ezt jól elnyomkodtam. Bocsi! Ezt djuice-nak szántam válaszul:)
 8. Mostmár 250 jó magyar forintos az ára nékie:)
 9. Csaba! Ez nagyon ott van:) Gratula:)
 10. Sziasztok! Lehet koloszállis baromságot mondok, meghallgattam egymás után vagy 10-szer, de nekem olyan az eleje, mintha tépnék, húznák stb. a húrt, mint pl egy hárfánál, a vége viszont tényleg totál cimbalom. De hamár cimbalom, akkor erről (ha még lehetne) szegény megboldogult Ökrös Oszit kellene megkérdezni, ha valaki Ő biztos tudná. Na ezt találjuk ki...:))
 11. Én is megnyomkodtam (bár sajna csak rövid ideig) egy MODX8-at. Tényleg brutál hangszinei vannak, de hiánycikk belöle a pattern szekvenszer, bár tény, hogy nem is workstationak szánták, hanem egy performance keyboardnak (a yamaha tesztek szerint).
 12. Szeretem az ilyen korrekt és reális értékeléseket, mert hasznosak, mindenki számára. Hiszen valahol ezért is vagyunk ezen az oldalon, hogy megosszuk a tapasztalatokat és segítsük egymást jó tanácsokkal, véleményekkel. Szerencsére ritkán, de a múltkor valamelyik forumon (nem ezen az oldalon) olvastam egy emberkét, aki lefikázta az FA-t. Nem akartam semmit beírni, mert ha Ő így gondolja, akkor így gondolja, ez az Ő véleménye. Igazából annyit akartam volna beírni, amit ide most leírok, mert erről sosincs szó: Mindig arról beszélgetnek az emberek egy-egy forumon, hogy egy vagy több hangszer ilyen vagy olyan vagy amolyan és mindezek alapján véleményezik (dícsérik vagy fikázzák) az adott hangszert. De azért ilyenkor azon is el kellene gondolkodni, hogy lehet nem a hangszer xar, csak én nem rendelkezem megfelelő zenei tudással, hangszer ismerettel és magában a hangszerben ott rejlik a megoldás, csak én nem tudom belőle kicsalogatni, mert magamat, a tudásomat kellene fejleszteni vagy tisztességesen megismerni a hangszert. Időt és energiát fektetni bele, ha már megvettem és nyomkodom:) Úgy gondolom, hogy ezeket is illik figyelembe venni, mikor valaki, bárki elkezd fikázni, leszólni vagy ócsárolni egy hangszert. És természetesen nem az egészséges véleményekről beszélek, (legyen az pozitív vagy negatív) hanem azokról, mikor teljesen indokolatlan és megalapozatlan hőzöngéseket olvasok.
×
×
 • Create New...