Jump to content
Ménemszól.hu

valibali

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  4
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

0 Semleges

valibali tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 1. Na szuper Mi is meghallgattuk annó a sima MRt, és nekünk sem tetszett, pont ezért esett a választás a HS-re, arra volt pénz. Lehet várni kellett volna kicsit az MKII-re? Na nembaj, marad ez, már úgyis megszoktam a hangját. Ebben az árkategóriában meg jóformán mindegy nem? Egyformán szar mind, szegény ember vízzel főz.
 2. Telefunken AK47 kimaradt? :-)
 3. Nekem ISA One Digital-om van, igaz csak 1+1 csatornás de jól bevált. Valójában az első komolyabb preampom de a hangja nagyon meggyőzött. Nem kell hanyatt esni, de egy jó mikrofonnal, mondjuk egy Telefunken AK47-el (azért írom ezt, mert erre még lehet pénze egy jómunkásembernek :-D ) nagyon szép felvételeket lehet készíteni. Trafós Neve-kapcsolás, ennek megfelelően transzparens, de kellemesen színezett a hangja. Elég jó kis A/D került bele, tetszett, hogy akár 192kHz-en is tud ketyegni, adja a WorldClock-ot stb. Baró a füleserősítő benne, bár nem igazán használtuk, a lehallgatás nem onnan megy. Szerencsére a tervezők csináltak egy insertet még az A/D előtt, így könnyedén rá lehet szúrni egy levelert, vagy eq-t vagy mindkettőt. (pl. egy http://www.hs-online.com/hu/Kompresszor-Limiter-Gate-495/TLA50-3193.html -t ez is jóárasítva van.) Ötletes a dupla VU meter, néha jól is jön, mert a Deprez-műszer a nálam lévő kütyün rosszul volt kalibrálva, szerencsére erre a hátlapon lévő tekerentyű gyors megoldást kínált. Otthonra, vagy kisebb stúdiókba nagyon jó választás lehet.
 4. Messze nem Genelec meg Adam kategória, se árban, hangban meg főleg nem, de kisebb stúdiókba sokkal inkább tennék ilyet mint mondjuk a majdnem ennyibe kerülő MR-5 MKII-t vagy Prodipe-ot vagy M-Audio-t. Yamaha HS-80 Sajnos nem árulják Hitspace-ék. Meggyőző mélyei vannak, magasai is szép tiszták. Közepei pontosak. Van egy olcsóbb és kisebb kivitel (HS-50), ami inkább csak demózáshoz meg hangszereléshez alkalmas mint keveréshez. Ha ár/érték arány szavazás lenne, akkor a 150-200e ft/pár kategóriában szerintem előkelő helyen szerepelne, nem találtam ellenfelét. (Ez persze messze nem jelenti azt, hogy nincs.)
×
×
 • Create New...