Jump to content
Ménemszól.hu

Everblack

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  4
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  1d 9h 48m 41s

Megbízhatósága

0 Semleges

Everblack tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 1. Köszi a hozzászólást, de sajnos a lábkapcsolós történet is bukta.
 2. Köszi, hogy foglalkoztok a témával. Az a helyzet, hogy én a Fantomot pc-vel Cubaseből tudom indítani, a Cubase-t is Fantomról, ezekkel a beállításokkal tisztában vagyok. Ugyanezekkel a beállításokkal összekötm a Cymatic-ot vagy a fantommal, akár a géppel, semmire nem reagál. Kivéve, ha a Cymatic-ot összekötöm pc-vel a Cubase-ben a "transport panel"-en a midijel érzékelő megvillan indításkor és megállításkor, de a lejátszásra nincs hatással. Viszont ha átdugom a midikábelt a Fantomba, akkor a cubase reagál mindenre. Csatolom a Cymatic manuált, de ott a midi beállításokban csak ez a 3 lehetőség van: MIDI Thru: MIDI Offset: Send All Notes Off: A Fantom midi beállításaival teljesen tisztában vagyok, pedig ott aztán van rengeteg lehetőség. Most már nagyon az az érzésem, hogy ez a szinkronizálás dolog nem fog működni a Cymatic miatt. LP16_ProductManual_EN.pdf
 3. Hali, köszi szépen, nagyon örülök, hogy reagáltál a kérdésemre. Az a gond, hogy nem vagyok nagy "midi szakértő" , ezért még annyit kérdeznék, hogy ezeket a midi adatokat hogyan és hol tudom beírni, pl Cubase-ban, hogy aztán onnan kimentve a midi file-t bemásolhassam a Cymaticba?
 4. Everblack

  Midi üzenet lejátszás elindítására

  Sziasztok A következő problémával fordulok felétek: van egy Fantom G6-om és nemrég vettem egy Cymatic LP16-ot, ami multitrack lejátszó midi in/out -tal. Ezzel a lejátszóval szeretném a Fantom sequencerét és a Cymatic lejátszását elindítani egyidőben mindkét cuccon, valahogy úgy ahogy azt a pc-mmel is vezérlem. Mivel a Cymatic nem kimondottan midi berendezés, a midi üzeneteket csak úgy küldi ki, ha egy midi file-t bemásolok a midi sávba. Program change, CC meg minden midi adatot kiküld. Az volna a kérdésem, hogy létezik-e olyan midi üzenet, ami elindítana egy külső midi sequencert?
×
×
 • Create New...