Jump to content
Ménemszól.hu

disableduser

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  15
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

2 Semleges

disableduser tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 • Születésnap 1993-06-03

További Információ

 • Lakhely:
  Békéscsaba

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Szia! Ez egy 300 ohmos fejhallgató, mezei hangkártyák nem fogják neked meglökni rendesen. Ez nem is hangerőben az elsődleges probléma, hanem egyébként sem fogja rendesen megmozdítani a dolgokat egy átlagos fejhallgató kimenet (gyenge dinamika, szegényes hangszín). Drágább kártyákban található ilyen kijárat, de szerintem a legolcsóbb megoldás valóban egy fejhallgató erősítő. (kifejezetten nagy impadanciás fejhallgatókra való, sajnos konkrét példát nem merek ajánlani)
 2. Hali! Annyiban igazad van, hogy elég lenne egy fantomot kiküldeni, de egyébként felszúrható egyidőben egy gépre az összes eszköz. De ez maradjon elméletben és ahogy a többi válasz is javasolja, használj egy kártyát (tekintve, hogy ennek az egyszerű splittelésnek köszönhetően pont azt áldoznád fel, amit valójában keresel: azt a maradék minőséget. Ez a csúnya fizika...) De hogy valami hasznosat is tudjak mondani: Ismerem mind a három eszközt. Egyértelműen a Tascam kártya ami preamp és AD szinten győztes a felsoroltak közül, ráadásul a kategóriában egyértelműen.
 3. Szia! Én így vakon azt gondolom nem a MIDI jeled késik, hanem a Logic dolgozik nagy block méreten. Próbáld ki úgy, hogy 128 vagy legkevesebb 64 a block size.
 4. Nem gondolnám. Ha AMD procikra létezik kernel harmadik féltől, ez sem fogja rombadönteni a lehetőségeket.
 5. Paranormál... 😕 Potenciálkülönbség így hálózatról kizárva, rendszeren belül pedig nem tudom mit lehet csinálni. Kicsit ilyen földbajnak tűnik akkor, ha ennyire ráketyeg a processzor.
 6. Hali! Én is jártam ugyanígy egyszer egy Macbook Pro 2008 late 15 géppel. Azon mindegy volt milyen hangkártya lóg, ezt csinálta mindenre FW/USB kapcsolaton is. Mondjuk ott már valami nagyobb gond is lehetett, mert rázott a gépen minden. Ott zajolt a kurzor mozgatása is prociról, mint egy jó 30 éves gép alaplapi 3,5-es jackes kijárata! Világos, nálad ekkora probléma nincsen, a párhuzam mindösszesen annyi, hogy biztosan áramgondod van... Nem lehet már alapból a hálózaton jön be a "koszos" áram? Esetleg a hangkártya tápja fáradt meg. Én ezekre gondolnék elsőre az írottakból.
 7. disableduser

  Sennheiser MD441 betét kerestetik

  Sziasztok! Sennheiser 441-be keresek betét megvételre vagy segítséget és információt, honnan is lehetne donorálni az említett kedves kis mikrofont. A válaszokat előre is kösznöm!
 8. Sziasztok! Annyival egészíteném ki a már előttem leírtakat, hogy lehetőleg olyat nézz amin szimmetrikus kijárat van. Az említett TRS kábel ebbe való egyébként is.
 9. Szia! Igen, de legyen RAM-od vagy minimum 8 giga, persze a 16 már tökéletes mindenre is.
 10. Szia! iCentre gyors, minőségi és korrekt. Ez hivatalos szervíz, a többi hivatalosról is én eddig csak jókat hallottam.
 11. disableduser

  MIDI Import Pro Toolsban

  Normál esetben ennek kéne történnie: File ---> Import ---> Midi. Aztán általánosságban az fog történni, hogy new track, illetve bepipálgatod hogy legalább a tempo map és a key sig az importált mid fájlból legyen érvényes (az első két pipára váró négyzet). Ha nem jön be ezzel tempó, könnyen lehet nem tartalmazza a midi fájl. (bár ahogy írtad többet próbáltál, de ez tűnik logikusnak 😕 )
 12. A Yamaha effektjei szebben és természetesebben szólnak, imádatos!!! Persze ízlések és pofonok, de a "vendéglátós iparban" nem utolsó szempont, hogy folyjon minden mint a Körös...
 13. disableduser

  MIDI Import Pro Toolsban

  Szia! Gondolom zenei midiről beszélünk. A lejátszás működik vagy hiányos a clip? Mit is jelent az "olyan mintha össze lenne nyomva"???
×
×
 • Create New...