Jump to content
Ménemszól.hu

disableduser

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  9
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

0 Semleges

disableduser tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 • Születésnap 1993-06-03

További Információ

 • Lakhely:
  Békéscsaba

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. disableduser

  Sennheiser MD441 betét kerestetik

  Sziasztok! Sennheiser 441-be keresek betét megvételre vagy segítséget és információt, honnan is lehetne donorálni az említett kedves kis mikrofont. A válaszokat előre is kösznöm!
 2. Sziasztok! Annyival egészíteném ki a már előttem leírtakat, hogy lehetőleg olyat nézz amin szimmetrikus kijárat van. Az említett TRS kábel ebbe való egyébként is.
 3. Szia! Igen, de legyen RAM-od vagy minimum 8 giga, persze a 16 már tökéletes mindenre is.
 4. Szia! iCentre gyors, minőségi és korrekt. Ez hivatalos szervíz, a többi hivatalosról is én eddig csak jókat hallottam.
 5. disableduser

  MIDI Import Pro Toolsban

  Normál esetben ennek kéne történnie: File ---> Import ---> Midi. Aztán általánosságban az fog történni, hogy new track, illetve bepipálgatod hogy legalább a tempo map és a key sig az importált mid fájlból legyen érvényes (az első két pipára váró négyzet). Ha nem jön be ezzel tempó, könnyen lehet nem tartalmazza a midi fájl. (bár ahogy írtad többet próbáltál, de ez tűnik logikusnak 😕 )
 6. A Yamaha effektjei szebben és természetesebben szólnak, imádatos!!! Persze ízlések és pofonok, de a "vendéglátós iparban" nem utolsó szempont, hogy folyjon minden mint a Körös...
 7. disableduser

  MIDI Import Pro Toolsban

  Szia! Gondolom zenei midiről beszélünk. A lejátszás működik vagy hiányos a clip? Mit is jelent az "olyan mintha össze lenne nyomva"???
×
×
 • Create New...