Jump to content
Ménemszól.hu

disableduser

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  13
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  1m 31s

disableduser összes megnyilvánulása

 1. Szia! Én így vakon azt gondolom nem a MIDI jeled késik, hanem a Logic dolgozik nagy block méreten. Próbáld ki úgy, hogy 128 vagy legkevesebb 64 a block size.
 2. Nem gondolnám. Ha AMD procikra létezik kernel harmadik féltől, ez sem fogja rombadönteni a lehetőségeket.
 3. Paranormál... 😕 Potenciálkülönbség így hálózatról kizárva, rendszeren belül pedig nem tudom mit lehet csinálni. Kicsit ilyen földbajnak tűnik akkor, ha ennyire ráketyeg a processzor.
 4. Hali! Én is jártam ugyanígy egyszer egy Macbook Pro 2008 late 15 géppel. Azon mindegy volt milyen hangkártya lóg, ezt csinálta mindenre FW/USB kapcsolaton is. Mondjuk ott már valami nagyobb gond is lehetett, mert rázott a gépen minden. Ott zajolt a kurzor mozgatása is prociról, mint egy jó 30 éves gép alaplapi 3,5-es jackes kijárata! Világos, nálad ekkora probléma nincsen, a párhuzam mindösszesen annyi, hogy biztosan áramgondod van... Nem lehet már alapból a hálózaton jön be a "koszos" áram? Esetleg a hangkártya tápja fáradt meg. Én ezekre gondolnék elsőre az írottakból.
 5. disableduser

  Sennheiser MD441 betét kerestetik

  Sziasztok! Sennheiser 441-be keresek betét megvételre vagy segítséget és információt, honnan is lehetne donorálni az említett kedves kis mikrofont. A válaszokat előre is kösznöm!
 6. Sziasztok! Annyival egészíteném ki a már előttem leírtakat, hogy lehetőleg olyat nézz amin szimmetrikus kijárat van. Az említett TRS kábel ebbe való egyébként is.
 7. Szia! Igen, de legyen RAM-od vagy minimum 8 giga, persze a 16 már tökéletes mindenre is.
 8. Szia! iCentre gyors, minőségi és korrekt. Ez hivatalos szervíz, a többi hivatalosról is én eddig csak jókat hallottam.
 9. disableduser

  MIDI Import Pro Toolsban

  Normál esetben ennek kéne történnie: File ---> Import ---> Midi. Aztán általánosságban az fog történni, hogy new track, illetve bepipálgatod hogy legalább a tempo map és a key sig az importált mid fájlból legyen érvényes (az első két pipára váró négyzet). Ha nem jön be ezzel tempó, könnyen lehet nem tartalmazza a midi fájl. (bár ahogy írtad többet próbáltál, de ez tűnik logikusnak 😕 )
 10. A Yamaha effektjei szebben és természetesebben szólnak, imádatos!!! Persze ízlések és pofonok, de a "vendéglátós iparban" nem utolsó szempont, hogy folyjon minden mint a Körös...
 11. disableduser

  MIDI Import Pro Toolsban

  Szia! Gondolom zenei midiről beszélünk. A lejátszás működik vagy hiányos a clip? Mit is jelent az "olyan mintha össze lenne nyomva"???
×
×
 • Create New...