Jump to content
Ménemszól.hu

matyasism

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  29
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  31m 3s

Megbízhatósága

7 Semleges

matyasism tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Boya BY-PVM1000 Stereo Condenser Shotgun Microphone Ttökéletes állapotban van a mikrofon, a képeken látható részek megvannak, a mikrofon kengyel (tartó) nincs meg hozzá, ezért is a csökkentett ár.
 2. matyasism

  4ms POD 64X, powered, táppal.

  4ms POD 64X, powered, táppal. Ez az X széria, azaz a mély verzió elfér benne a legmagasabb modul is, pl. Disting EX, stb. Fél éves, kiegészítő házként volt használva néha, újszerű szép állapotban. * 64 HP * +12 V max 1400 mA * -12 V max 560 mA * +5 V max 400 mA Van hozzá külön power brick (ez amúgy külön megvásárolható táp). A modulok nem eladók, csak kedvcsináló!
 3. matyasism

  Black Wavetable VCO + expansion ROM

  Erica Synths Black Wavetable VCO tökéletes állapot, no rack rash. Mellé: expansion ROM 3 (20 EUR, 8 extra wavetable)
 4. matyasism

  Voltage Block - black!

  Malekko Voltage Block - fekete verzió, újszerű állapot, karcmentes, gyönörű. 90.000 HUF
 5. Köszi, végül elengedem a Morphagene-t egyenlőre, mert a többi funkciója egyáltalán nem vonz, drága és sok helyet foglal. Igazad lehet, szoftveresen ha te magad alakítod ki a granular jellegét az sokkal érdekesebb meg tudod jobban hogy mi történik. Ebből a szempontból is Morphagene limitált nagyon. Cloudsból majd lehet veszek vmi fekete 8-10hp-s Uclouds dolgot de most nagyon más irányba mentem el és félreteszem a granulárt picit.
 6. Srácok, hogy álltok a granularral? Nekem eddigi tapasztalat, Clouds VCV rack és Nebulae V2....és nagyon hiány érzetem van egyenlőre, a Morphagene-t nem próbáltam még. A live processing az ahol hiányt érzek a Nebulae-ban... az már egy Hi-fi device de valahogy a kezelhetősége nem az igazi szvsz Ez persze más de érdekes nagyon https://www.tastychips.nl/
×
×
 • Create New...