Jump to content
Ménemszól.hu

Kisrob

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  7
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  8h 21m 51s

Megbízhatósága

0 Semleges

Kisrob tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sziasztok! Talán tudtok segíteni. Van egy Roland RD 700 NX színpadi zongorám. Van hozzá két Yamaha HS 8 stúdió monitorom. A hangfal cső hangon szól ha leveszem a mélyet és kiemelem a magasat akkor elveszlik a zongora hangszín. Mit javasoltok? Előre is köszönöm.
 2. Kisrob

  Yamaha HS 8S Stúdió mélynyomót keresek!

  Sziasztok. Ha valakit tudnátok akinek van eladó Yamaha HS 8S stúdió mélysugárzó kérlek írjatok. Köszönöm előre is.
 3. Köszönöm szépen válaszod maximálisan egyetértek veled. Igazából azt tapasztalom hogy ha a mechanika jó akkor a hangszín hagy némi kívánni valót maga után és fordítva. Valóban a Nordok zongorában nagyon jók. Én személy szerint bele fáradtam hogy írreális összegeket költsek. Még maximum egy jó hangmodulban gondolkozom mert a mechanikája viszont nagyon ott van.
 4. Sziasztok! Van egy Roland RD 700NX színpadi zongorám és hozzá két Yamaha HS 8 stúdió monitorom. Hatalmas csalódás a zongora hangszínek. Tekergetem én a potikat de harmat gyenge az a zongora hangszín. Szerintetek is gyenge ennek a zongorának a grand piano Hangszíne vagy vannak konkrét beállítások amivel ezt fel lehet turbózni? Hisz profi cuccról beszélünk és nem gondolnám hogy ennek ilyen ramatyul kellene szólni. Equaliezeren túlmenően tud valaki segíteni hogy milyen beállítással lehet ezen javítani? Köszönöm segítségeteket előre is.
 5. Kisrob

  Zongora összekötése stúdió mélysugárzóval

  Szerintetek Digitális zongorát stúdió mélysugárzóval 6.3mm-es jack vagy xlr kábellel érdemes összekötni. Elsősorban az a cél hogy minél jobb minőségben adja vissza a hangot. A válaszotokat előre is köszönöm.
×
×
 • Create New...