Jump to content
Ménemszól.hu

Dillinger86

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  25
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  2h 21m 9s

Megbízhatósága

4 Semleges

Dillinger86 tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dillinger86

  Roland RE-800 digital Space Echo

  Eladó egy ritka Roland szalagos echo szimuláció. Az Echo mellett vannak reverbes presetek is manuálisan állíthatóak potmétzerrela paraméterek. Nagyon jól hozza a karakterisztikát.
 2. Dillinger86

  Casio MT-100

  Szép állapotú ritka CAsio MT-100 eladó keménytokban, adapterrel. Ez egy manapság nagyon keresett kis 80-as évekbeli játékszer. Analóg dobszintetizátora nagyon szépen szól és a square és sine OSC alapú preset hangjai szépek. Beépítet reverb, sustain és vibrato effektek mellett egy analóg 6 sávos EQ is ott van. Csere is érdekelhet hasznos dologra.
 3. Eladó Japán Fostex 280. 4 csatornás kazettás mixer/felvevő. Multitrack szinkronos high-bias rögzítő olvasó fejek. Könnyen kezelhető jól lehet vele dolgozni, nagyon jók az EQ karakterisztikák. Az elkészült zenéket sávonként, vagy csak néhány sávot átfuttatva rajta és visszadigitalizálva, érdekes ízt adhatunk a hangzásnak. Új görgőkkel és hajtószalaggal szerelve, minden gomb és poti meg van rajta szép állapotú.
 4. Dillinger86

  Dynacord DRP-16M

  Eladó egy korai digitális reverb a 80-as évek elejéről. Ami különlegessé teszi, hogy úttörőnek számít a reverb effektek családjában, különleges warm hangzása van. A különleges hangzását annak köszönheti, hgoy DSP csipek helyett itt még bonyolult TTL áramkörök végezték a feladatot. Manapság főleg vintage gitár hangzáshoz és dobokhoz kiváló effekt ha egyedi hangzást szeretnénk. Az effekt szakértő által fel lett újítva teljesen. Ez abban merült ki, hgoy a száradásnak indult kondenzátorok kilettek cserélve stb. illetve olyan komponensekre lettek cserélve amik csendessé tették a készüléket, zajszint terén.
 5. Dillinger86

  Ibanez IBZ5

  Eladó egy kis ritka Ibanez 22W-os combo. Különlegessége, hogy van rajta Send, Return hurok és nagyon szép hagja van. Külföldi fórumokon olvasható, hogy stúdió felvételekre is használják egyesek akik helyhiányban szenvednek és nem VST pluginokkal akarják kicsavarni a soundot, ugyan is nagyon kicsi de jó a hangja és a send, return professzionálisabb használatra is ad lehetőséget.
 6. Dillinger86

  Roland M-120 Line mixer 12 csatornás

  Eladó egy Roland M-120 12 csatornás Line Mixer. Gitár rig setupokhoz illetve összegzésre stb nagyon praktikus nagyon alacsony zajszinttel rendelező eszköz. Az eredeti leírás, prospektus is meg van hozzá. Szép állapotú
 7. Dillinger86

  Yamaha PSR 7 2op FM

  Eladó egy 2 operátoros FM szintetizátor néhány nagyon érdekes és kiváló hangzású presettel. UGyan az az FM chip található benne mint amiket a régi Sound Blaster hangkártyákra integráltak. Circuit bend alapnak is tökéletes. A szintizátor szép állapotú eredeti doboza és használati utasítása, tápegység, kottatartó jár hozzá.
 8. Dillinger86

  Új Roland MF2-DD Floppy

  Eladó egy ritka original bontatlan Roland MF-DD typusú floppy lemez főleg 1990 előtti szintetizátorokhoz, samplerekhez.
 9. Dillinger86

  Roland D-20 analóg hangzások floppy

  Eladó egy Roland D20 floppy lemez.
 10. Dillinger86

  Roland D-20

  Eladó egy megkímélt tokban tartott D-20, ROM verzió 1.10, 1.11. A floppy is működik új szíjjat kapott nem rég szóval 20 évig megint megy. Van hozzá egy ebayről újonnan vásárolt Roland 720kb MFDD floppy is. Minden jól működik rajta egy két gombot már erősebben kell megnyomni. Fel van töltve egy analóg hangzásokat utánzó hangkönyvtárral. Ugyan is a szintetizátor része (nem PCM hangok) sokkal többre képes mint azt sokan gondolnák.
 11. Dillinger86

  Sony TA-F555ES erősítő

  Eladó egy ritka felsőkategóriás Sony Esprit erősítő a 80-as évekből. A zenék hifi rendszeren történő lehallgatására tesztelésére tökéletes, de akár egy passzív monitor sem fog panaszkodni rajta. Az erősítő át lett nézve fel lett készítve a következő 40 évre. Tökéletesen működik, esztétikailag is kifogástalan. Csere is érdekelhet. http://www.hifi-classic.net/review/sony-ta-f555es-345.html https://www.ebay.com/itm/Sony-TA-F555ES-Integrated-Stereo-Amplifier-S-N-20559-Refurbished-Serviced-Unit/153840970964?hash=item23d1a2ecd4:g:czoAAOSwJFVeUIig
 12. Dillinger86

  KORG DVP-1

  Eladó (vagy csere is érdekel) egy hibátlan, szép Korg DVP-1 vocoder 1986-ból. http://www.polynominal.com/Korg-DVP-1/ Cserébe a következő dolgok érdekelnek: gitár, gitár erősítő, szintetizátor, studio monitor hangfal, MAC, és egyéb ajánlatokat is meghallgatok.
×
×
 • Create New...