Jump to content
Ménemszól.hu

pocakka

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  5
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

0 Semleges

pocakka tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 1. pocakka

  Vennék - Tasty Chipps GR-1

  Tasty Chipps GR-1-et keresek megvételre. De szívesen adnék érte (akár értékegyeztetve) egy MPC LIVE-ot. Telefon: nullahat-húsz-2773889 :)
 2. No, sikerült megtalálni a megfelelő táskát (a Zomo-tól rendeltem be, Pioneer DJM-2000-hez való), belepróbálva nagyjából a cuccokat, el is férnek kábelezéssel együtt. Már csak a szivacs része kérdéses, hogy stabil legyen. Viszont amikor táblás szivacsra (egy 500x600x80mm-es már bőven jó lenne), vagy pl. "hard foam"-ra keresek, mindenhol puhább szivacsokat találok a neten. A táskához kaptam pár darabot ez jó is lenne anyagban. Ebből a fajtából már ki lehetne alakítani stabilan a cuccok helyét, viszont nem tudom, mi a szivacsfajta hivatalos neve. Be lehet nyomni, de csak erősen (nagyon tömör, és masszív, de még rugalmas). Nem tudja valaki, hogy érdemes erre keresni?
 3. Tajtiéknak már írtam is, köszi. Tudsz esetleg szabvány rack sablon mérteket, ami alapján lehet keresni? Átnéztem vagy 100-at külnféle oldalakon, de valahol nem passzolnak, vagy túl mélyek (23cm), vagy túl szélesek. Még a Thomann case tervezője sem lett jó. Kb ilyen belső méretet keresek mint a képen (+- 1-2 cm eltérés simán jó lehet), mélységre 10-12 cm pedig bőven elég lenne. A gond, hogy ha Google-ben így keresek, nem ad ki semmit (pl.-: "50x56x12 rack", vagy "50cm x 56cm x 12 cm case").
 4. Látom, nem mai a topik, de ismertek olyan magyar csatornát, ahol vannak az A4 MK II-höz tutorialok, tippek? (Nem gond az angol nyelv, de magyarul csak kényelmesebb lenne.)
 5. Sziasztok! Van itt a fórumon olyan ügyeskezű szakember, aki tudna a képen láthatóhoz (Youtube képernyőkép) hasonló logikájú utazó házat / rack-et készíteni úgy, hogy egy Elektron Analog Four MK II és egy MPC Live stabilan elférjenek benne egymás fölött? Csináltam hozzá Photoshop-ban egy vázlatos képet, hogy mit is szeretnék. A két kütyü szélén az áttetsző keret csak azt mutatja, hogy valamiféle perem kellene föléjük is, ki ne essenek. Minden ajánlatot szívesen meghallgatnék. Köszi előre is
×
×
 • Create New...