Jump to content
Ménemszól.hu

Aur1n

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  30
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  17h 27m 59s

Megbízhatósága

0 Semleges

Aur1n tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nagyon köszi! Tudsz még ehhez hasonló oktató anyagokról?
 2. Aur1n

  Szóló hangszer lehalkítás mp3-ból Cubase-ben

  Sziasztok! Meg lehet azt valahogyan oldani, hogy Cubase-be importált mp3-ból leszedjem vagy lehallkítsam egy szóló hangszer hangját? Találtam olyan youtube videót, ami az énekhangot lehallkítja, de nekem hangszernél nem működik. A videóban látott műveletnél az Audio > Processes > Stereo Flip-nél Subtract-ra állítva csinálja. Köszi.
 3. 16bitbe engedte köszönöm. MItől lehet az, hogy 24-be nem engedi?
 4. Mp3-ban és Flac-ben is van hang. 😐
 5. Igen előtte kinyomtam. Akkor sem volt jó. Ezt a képet már utána csináltam. Lehet hogy az a baj, hogy a laptophoz csatlakoztatva van még a hangkártya az exportálásnál?
 6. Jah most megint nem megy valamiért.
 7. Hm, akkor nem tudom mi a gond. Most megint csináltam egy olyan exportot, ami nem jó. 😕
 8. Köszi Hobkins! Nekem nem így néz ki a felület, de a képed alapján megtaláltam a hibát. Be volt pipákva a Mono Downmix opció. Nagyon köszi a gyors segítséget.
 9. Az exportált fájlt másik gépen is próbáltam és nicns hangja. Plusz kipróbáltam, hogy az exportált fájlt importáltam a Cubasebe egy audio trackre és úgy sincs hangja. 😕
 10. Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy telepítettem a Cubase AI Elements trial verziót. Összekötöttem a gépet egy Ronald Rubix hangkártyával, amin keresztül két mikrofonnal készítettem egy hangfelvétel. A Cubase-en keresztül lejátszva szólnak is szépen, de ha az Export Audio Mixdownból exportálom pl. egy wav fájlba, akkor lejátszva a tracket, nincs hangja. A fájl mérete alapján rendben kellene lennie. Ménemszól? Készítettem egy videót arról, hogy mit csinálok pontosan. Tudnátok segíteni? (Szülinapi ajéndék lenne a felvétel keddre.) Itt van a videó: https://1drv.ms/v/s!AuJevwtBh51Ei4IEccSew6MlUZRQjA?e=uPb8Wk Köszi!
 11. Sziasztok! Most találtam ezt az oldalt:https://www.pluginboutique.com/deals/index Számlát adnak, s ha van EU-s adószámod, akkor az adót is levonják az árból.
 12. Köszi a tippet, ennek az ára már normálisabb. A kérdés az, hogy a hangzás milyen. Te használod?
 13. Köszi szépen! Privátban küldtem egy midit. Jól látom, hogy egy ilyen csomag 1000EUR? 😮
 14. Mivel számlára szeretném venni, ezért nem. Egyébként nincs bajom a használt cuccokkal.
×
×
 • Create New...