Jump to content
Ménemszól.hu

katyrxsub

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  5
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

4 Semleges

katyrxsub tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. katyrxsub

  HELP Stúdió Berendezés

  Üdv Kedves Tagok! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szeretném bővíteni kis home kuckómat, és tanácsokat kérnél TI MILYEN HANGSZEREKKEL BŐVÍTENÉTEK 500ból? Analog, digi, hibrid, mindenre vevő vagyok :) Techno vonalon mozognék de nem nagyon áll rá a kezem a pluginokra, ezért elsősorban harveresen szeretném megoldani ha lehet(szeretem fizikailag csavargatni a muzsikát) Ha lehet és nem megy a technika rovására inkább kis szintikbe gondolkodnék mint pl crave, de ha tud vmi jó kis feature-t nem zárkózom el egy nagyobb szintitől sem. Modulár se áll távol tőlem, gondoltam 2x dfam-re és azzal megőrülni) vagy induljak el egy behringer vonalon pl neutron model-d stb, tetszik még az o-coast de azt hallottam elég pocsék konstrukció :/ Minilogue xd-t is dicsérik , deepmind12-t, odyssey subphatty stbstb vagy hagyjam az egészet és vegyek egy normális divát vagy serumot? Teljesen tanácstalan vagyok segítsetek!!!! Amik eddig megvannak: Ableton 10, Füles, hangkártya, launchcontrol xl, launchpad, beatstep, Minilab mk2, crave
 2. katyrxsub

  Eladó Garis Arturia BeatStep

  Eladó lenne a fent említett Beatstep Tavaly 7. hóban lett vásárolva, nagyon keveset volt használva, dobozával, papírjaival. Alku, beszámítás nincs! Posta megoldható. Köszi, hogy benéztél!
 3. katyrxsub

  Eladó Garis Arturia MiniLab MKII

  Eladó lenne a fent említett Minilab Tavaly 7. hóban lett vásárolva, nagyon keveset volt használva, dobozával, papírjaival, (Ableton Live Lite kód nem volt felhasználva) Alku, beszámítás nincs! Posta megoldható. Köszi, hogy benéztél!
×
×
 • Create New...