Jump to content
Ménemszól.hu

Wheel

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  653
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  40
 • Ennyit fórumozott

  196d 14h 10m 35s

Wheel last won the day on October 22 2018

Wheel had the most liked content!

Megbízhatósága

189 Megbízható

1 követő

Wheel tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1973-07-18

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.779 profil megtekintő
 1. Wheel

  Apró CSERE etika

  Csibészkedés az is, ahogy elferdítve leírtad a történetet itt. Mi volt az eredeti szándékod a bejegyzéssel? A lelkiismereted akartad megnyugtatni?
 2. Wheel

  Új Steinberg vas kompresszor

  Sokan így használjátok a plugineket is, ahogy a fenti kerti szivattyút kompresszornak. Valahogy mégsem jön ki az a hang, amit vártok 🙂
 3. Wheel

  Dal lopása - ügyesen

  Majdnem megállja a helyét ez a megközelítés, de annyi bizonytalanság van benne, mint a 40 000 nézőben. Feltehetően nem ennyien nézték meg a videót. Ez a hazai művészekkel kapcsolatban is gyakran félreértés. Szóval addig működik a fenti logika, amíg meg nem hallgatod a két dalt. Itt nem arról van szó, hogy ugyanazokat a furcsa köröket futják, hanem tudatosan átemeltek mindent a forrásból.
 4. Wheel

  Dal lopása - ügyesen

  Ügyesek voltak, csak hülyék, mert mindenkit hülyének néznek. Amúgy szépen leszedték a dalt és nagyon keveset tévedtek 🙂
 5. Zeneszerzéshez nem lenne jobb egy hangszert venni? Talán olcsóbb is és jobban passzol a feladathoz.
 6. Wheel

  UAD X Coming Soon!

  Nálam van egy 40 csatornás angol analóg pult és három-négy nagy méretű rack szekrény és sok kisebb ?. Kellett hozzá két full loaded Apogee Symphony. Egyik nagy előnye a felső kategóriás analóg eszközöknek, hogy nehéz vele elrontani a dolgokat. Minden jó lesz, akármit csinálsz, csak máshogy lesz jó ha változtatsz rajta. A pluginekkel sokat kell babrálni és nem létező beállítások is vannak. Ezért plugint egyáltalán nem használok. A munkamódszer régimódi, de jól lehet kombinálni a daw-adta lehetőségekkel. A total recall-t el kell felejteni. Ami kész van, az egyszeri és megismételhetetlen ?
 7. Wheel

  Énekhang

  Énekesnek születni kell. Ha nincs hangod, nem is lesz. Megtanulhatsz énekelni azzal, amid van és sokszor az is elég. Ne számíts rövid kalandra, ez nem megy egyik napról a másikra.
 8. Silverblade HX1 Guitar Balancer. Erre a célra találták ki.
 9. Wheel

  Milyen mikrofont vegyek?

  A szarul szólt úgy értettem, hogy nem lehet azt mondani rá, hogy leképezi az akusztikai történéseket. Valami egészen mást csinál, de jót tesz a végeredményhez.
 10. Wheel

  Milyen mikrofont vegyek?

  Szia! Kevésbé hozzáértőként, kizárólag a saját tapasztalatomra alapozva írom, hogy a frekvenciaátvitel a legutolsó jellemző, amit érdemes megnézni ének mikrofonnál. Talán azért van így, mert az énekhang nem támaszt különösebb igényeket átvitel terén. Sokkal fontosabbnak gondolom a mikrofon karakterét, ami a specifikációkban nem található jellemzőjük. A csöves mikrofonok kezelik úgy a felharmonikusokat, hogy az énekhangon segít valamit. Nálam Wunder CM67 olyan mikrofon, ami bármelyik énekhangon szinte beavatkozás nélkül megáll. Teszek mellé időnként ezt-azt, de mixnél mennek sunnyogni és marad a Wunder. Pedig szarul szól.
 11. Wheel

  Apogee Symphony

  Eladó egy Apogee Symphony 16x16 analog kártyával, thunderbridge 64-el, kitűnő állapotban. Érdeklődni: +36 30 797 1710 Email: my@mywheel.hu
 12. Wheel

  RME Octamic MK1

  Nálam is van egy :-)
 13. Pro tools és Logic is régóta szépen megoldja ezt a feladatot, külön plugin nélkül.
×
×
 • Create New...