Jump to content
Ménemszól.hu

Roli83

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  20
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  6d 3h 14m 18s

Megbízhatósága

0 Semleges

Roli83 tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eladó egy csupán pár alkalommal használt Yamaha SC MOXF6 szivacsos puhatok 61 billentyűs szintihez. A kábelek, adapter stb. szállításához van rajta egy hatalmas zseb. Akár kézben, akár háton (hátizsákként) vihető benne a szinti. Méretek: 108 cm x 38 cm x 13 cm. Szivacsvastagság: kb. 1.5 cm Gyárilag Yamaha MOXF6-hoz (mérete: 103 cm x 35.8 cm x 12.5 cm) készült, de hasonló méretű 5 oktávos szintihez is nyilván alkalmas.
 2. Eladó egy alig használt BOSS MICRO BR BR-80 többsávos digitális hangfelvevő. Mind esztétikailag, mind műszakilag szép állapotban van, egyetlen apró pici sérülés van a borításán, mely sem a működését, se a kinézetét nem befolyásolja negatívan.Tartozékok: gyári csomagolás, használati útmutató, töltő adapter (nem gyári tartozék, külön lett vásárolva), Sonar LE DVD.Megtekinthető és kipróbálható Budapest XII. kerületben. Csere köszönöm nem érdekel!Többsávos felvevő, zsebstúdió.Háromféle mód: MTR (többsávos felvevő), eBand, és Live RecKözvetlenül SD/SDHC memória kártyára rögzít (akár 32 GB-ig)Beépített, kiváló minőségű sztereó kondenzátor mikrofon64 virtuális sáv és 8 egyszerre lejátszható sáveBand funkció a frázisokra és zenei kíséretekre történő gyakorláshozNagyszámú beépített kíséret sáv és ritmus patternVilágszínvonalú COSM erősítő és effekt modellekHasználható beépített effektekkel rendelkező USB audio interfészként isZsebstúdió gitárosok számáraAz új, akár a zsebünkben elférő BOSS Micro BR BR-80, a legkiválóbb hordozható felvevő és jammelő eszközök gitárosok és egyéb zenészek számára. Három különféle módban használhatjuk: nyolcsávos MTR (Többsávos felvevő) módban; eBand módban a színpadi kíséret sávok, vagy gyakorlás érdekében; valamint Live Rec módban, a kiváló minőségű sztereó felvételek érdekében. A három mód akár szabadon kombinálható is. Például Live Rec módban rögzítünk egy ötletet, majd beimportáljuk azt MTR módba, mint egy dal alapja és rájátszunk további sávokat. A dal elkészültével betöltjük azt az eBand módba és egyből kíséret sávként használhatjuk a bulikban. BR-80-at minden zenésznek!Komplett stúdió megoldás utazó zenészek számáraNe tévesszen meg a méret - ez a kis stúdió igazán mindent tud! Az MTR (Többsávos felvevő) módban 64 V-sávot használhatunk és egyszerre 8 sávot tudunk lejátszani. Emellett még egy sztereó ritmus sáv is rendelkezésünkre áll, ahol számos kiváló groove közül választhatunk. Az intuitív felhasználói interfész folytatja a BOSS BR-sorozatánál megszokott egyszerű kezelhetőség tradícióit, olyan grafikai designnal, mely követi egy hagyományos felvevő konzol logikáját. A beépített EQ, zengető, mastering eszközök, valamint a COSM erősítő modellek és a gitár, basszusgitár, ének effektek egy kiválóan használható, profi felvevőeszközzé teszik a BR-80-at.
 3. Roli83

  Yamaha Moxf8 szintetizátor

  Eladó egy Yamaha Moxf8 88 billentyűs, kalapácsmechanikás szintetizátor gyári adapterrel, leírással. Csere köszönöm nem érdekel! A hangszer legfontosabb paraméterei: Billentyűzet: 88 billentyűs dinamikaérzékeny kalapácsmechanika A hanggenerátora AWM2, kiegészítve az Expanded Articulation-nel A maximum polifónia 128 hang 16 part multitimbrális, és plusz egy A/D input part Hullámformák: 741MB (16-bit linear-ban, 3, 977 hullámforma) 1, 152 gyári hangszín + 72 gyári dobszett, 128 GM hangszín + 1 GM dobszett, 384 felhasználói hangszín + 32 felhasználói dobszett 256 felhasználói performance 4 part -os multiprogram 7981 gyári és 256 felhasználói arpeggio Szekvenszer (64 dal, 64 pattern) Súly: 14 kg Yamaha FL512 vagy Yamaha FL1024 kártyát tudok adni hozzá (35.000 illetve 50.000 Ft-ért) További részletek: https://europe.yamaha.com/en/products/music_production/synthesizers/moxf/additional_sample_library.html Demo:
 4. 512 Mb-os Yamaha FL 512 flash RAM memória Tyros 4-hez, Tyros 5-höz, Motif XF 6-7-8-hoz, Moxf 6-hoz és 8-hoz. A kártya tökéletes műszaki és esztétikai állapotnak örvend. Postázásra van lehetőség a költségek átvállalása mellett.
 5. 1 GB-os Yamaha FL 1024 flash RAM memória Yamaha Tyros 4-hez, Tyros 5-höz, Motif XF 6-7-8-hoz, Moxf 6-hoz és 8-hoz. A kártya tökéletes műszaki és esztétikai állapotnak örvend, és megvan hozzá a gyári csomagolás és leírás is.
×
×
 • Create New...