Jump to content
Ménemszól.hu

Megújult a NI Maschine


madhead

Recommended Posts

A méltán népszerű Maschine család megújul és új kiegészítőkkel is bővül október 1-től.

A Native Instruments nyári akciója így már érthetőbbé vált, hisz a Maschine családot megújítják. Az új hardver az F1-ből már megismert többszínű dobpadokat kapja meg, nagy kontrasztú új LCD kijelző is helyet kapott, az új 1.8-as szoftver még több effekttel bővíti az eddig sem szerény arzenált, valamint számtalan kényelmi funkcióval látják el a még élvezetesebb használatért. A Maschine valamint a Maschine Mikro mellé ezentúl nem csak a Komplete Elements hangmintacsomag jár (1000 hang), hanem a MASSIVE szoftverszinti teljes verziója.

Az új hardver azon kívül, hogy színes padokkal érkezik, két különböző színben is kapható lesz. Az eddig megismert feketén kívül fehéret is választhatunk, ízlésünknek megfelelően. De! Hogy még a legkülönlegesebb igényeknek is meg tudjon felelni, 5 különböző színű Kit is a rendelkezésünkre áll. Természetesen ez utóbbi opcionálisan vásárolható meg a nagyobbik Maschine mellé.

A dedikált állvány már csak hab a tortán: kialakításának köszönhetően otthoni stúdió vagy akár élő fellépéseken is ergonómikusan helyezhetjük el kedven groove központunkat. A tartozék adapter segítségével akár pergődob állványra is szerelhetjük. Az állvány a korábbi szériához is használható.

Kaphatóság: 2012. október 1.

post-7-0-26208900-1346251762_thumb.jpg

post-7-0-01564000-1346252202_thumb.jpg

post-7-0-20597500-1346252270_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Sziasztok!

Tud a Maschine Mikro MIDI CC-ket rögzíteni és továbbküldeni külső eszköznek pl. szinti? Elsősorben MIDI szekveszerként szeretném használni a néhai AKAI MPC széria helyettesítésére, a note-ok mellett még automatizációkat is szeretnék rögzíteni. Aztán lehet rákapnék pl. a sampler részére de amiért megvenném az most a teljes értékű szekvenszálás.

Üdv!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...