Jump to content
Ménemszól.hu

Korg Matrixtribe Analog Mini Szintetizátor (pletyka)


A/D

Recommended Posts

A Korg pár napja elkezdte cukkolni a szintetizátorok rajongóit, majd rá egy napra a Sequencer.de bemutatott egy fotót egy Matrixtribe elnevezésű szintetizátorról. Akik szeretnek izgulni, találgatni, azoknak igazi csemege lehet az, hogy ez most csak egy Photoshop mockup, vagy egy valódi termékről lehet szó. És ha mégse lenne igaz: nem kéne a Korgnak egy ilyet piacra dobni, benevezve ezzel az új És ha nem igaz, akkor mi lesz a 4-i meglepi? Várjuk!

A bejelentés élő közvetítésben zajlik a livestream.com/korgusa címen lesz elérhető 2012.09.04-én 2:30PM-kor (EST időszámítás szerint)

post-1-0-91651100-1346513484_thumb.jpg

post-1-0-00373200-1346513819_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Sőt, gondoljunk arra, hogy nem először készül ilyen Korg vas, és most ráadásul pont ennek a divatját éljük, ott a DSI Mopho X4, és ott volt anno a Korgnál maradva, ha emlékeim nem csalnak, a 800DV, ami Korg Maxi néven is futott. Én a Maxitron névre szavaznék ilyetén logikából.

http://www.vintagesynth.com/korg/800dv.php

Link to comment
Share on other sites

Amúgy hülye a Korg. Semmi más nem kéne, csak az MS20-ast piacra dobni úgy ahogy van, és vennék mint a cukrot. És mielőtt azt mondaná valaki, hogy vintage, meg régi alkatrészek meg ilyesmi, nincs benne semmi sem ami nincs ott bármelyik alkatrészbolt raktárában, gyártanak mindent a mai napig hozzá, opampokból meg duál otákból van az egész vacak. :D

Pl. Monotron osciját megnézte valaki? Egy cmos icről lejövő négyszögből csinál fűrészt, tehát rá lehet mondani hogy analóg, de aztán mosolyogni kell nagyon... :D Nem ÚGY analóg ahogy egy moog vagy akár egy MS20...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...