Jump to content
Ménemszól.hu

Szó szerint színesíti a KORG hangszereit - további őszi újdonságok!


LP-filter

Recommended Posts

A Krome-ot követő, extravagncia felé hajló további Korg termékek némelyike kifejezetten az exhibicionistább zenészeket célozza.

KORG microKORG XL+

Egy bevált modell felújított változata - ez a microKORG XL+. Az elektronikus zenében oly fontos vastag hangzások előállításában mindig is jeleskedett a KORG - ennek kiváló példája az analóg modellező microKORG, és annak második generációs változata, a microKORG XL, mely modellek saját hattyúnyak mikrofonnal, beépített vokóderrel segítik elő az ütős elektronikus hangzások létrejöttét szerte a világon. Elérkezett az idő, hogy a nagyvilág megismerkedjen e méltán népszerű hangszer továbbfejlesztett változatával, a microKORG XL+-szal!

 • Még több vintage hangszín, köztük a KORG SGproX zongora, M1 és VOX orgonák
 • Új program genre selector, mely megfelel napjaink elvárásainak
 • Új, de mégis nosztalgikus, fekete előlappal ellátott 'new vintage' kialakítás
 • MMT - a KORG analóg modellező technológiája
 • Vokóder saját hattyúnyak mikrofonnal
 • A KORG-tól megszokott hatásos effekt engine
 • KORG Natural Touch mini-billentyűzet, melynek tervezésekor a játszhatóságot tartották szem előtt
 • Elemről is üzemeltethető

  Új, a microKORG hangzására jellemző markáns analóg modellező szintetizátor hangszínek kaptak helyet a microKORG XL+-ban. A zenekari használat érdekében több professzionális zongora hangszín, köztük az SGproX (mely ismert arról, hogy a kevert anyagon átüt), valamint az erőteljesebb karakterű grand electric piano is megtalálható az új modellben. Ez a kompakt eszköz az M1 és VOX orgonákat, string és flute machine, valamint más kiemelkedő hangszíneket is tartalmaz.

  A microKORG XL tartalmazott egy sound selector-t, melynek segítségével kiválasztható volt a zenei műfaj és a hangszer kategória. Az új microKORG XL+ program genre selector-a aktuális zenei műfajokkal egészült ki, a napjainkra jellemző gyorsan változó zenei világnak megfelelően. A még akkurátusabb hangzás elérése érdekében a Music Genre tekerő potmétert adott állásban hagyva menet közben is válthatók a programok, vagy vokóder variációk (Instrument category fix állásban hagyva).

  microKORG XL+ Color néven az eszköz meglehetősen egyéni, piros-fekete színösszetételű verzióban is elérhető lesz

  mxlcolor_572.jpg  Variációk egy témára - jól bevált KORG modellek új színösszetétellel

  Már megszokhattuk, hogy a KORG az utóbbi években előszeretettel dobja piacra ismert modelljeinek nem hétköznapi színösszetételű limitált verzióit - nem történt ez másképp idén szeptemberben sem. Íme a microKORG Color és microKEY Color modellek, melyek extravagáns megjelenésükkel üde színfoltját képezhetik bármely studió setup-nak.

  mxlc2_572.jpg
  microKEY Color

  A KORG kompakt USB-s MIDI billentyűzete sem úszta meg a színkavalkádot - szerintünk méltán érdemelné meg a hónap legimpozánsabb stúdióeszköze díjat! Íme a microKEY Color!

  mkeycolor1_572.jpg
  mkeycolor2_572.jpg
  Kaossilator 2 - PW

  Megjelenése után nem sokkal már itt is van a KAOSS széria legújabb tagjának limitált színösszetételű verziója. Az új változat gyöngyházfehér színben pompázik.

  ko2_572.jpg
  KORG SP-170DX digitális zongora


  zOpt_SP-170DX_572.jpeg
  Bemutatkozik az új SP-170DX digitális zongora - egyszerű, stílusos és könnyen kezelhető. A KORG szintetizátorok kiváló minőségük miatt rendkívül népszerűek a professzionális zenészek köreiben. Az SP-170DX a KORG legösszetettebb szintetizátoraiban alkalmazott technológián alapul, melynek köszönhetően két lehengerlő koncert grando piano hangzást kínál a felhasználók számára. A hangszínek mindegyike részletes munkálatok során került mintázásra.
  • Az egyszerű kialakítás révén a hordozható és stílusos SP-170DX megtestesíti egy vérbeli zongora alapvető jellemzőit: kényelmes billentyűzet és kimagasló hangzás
  • A két professzionálisan mintázott concert grand piano hangszín a billentyűs játékának minden apró mozdulatát hűen visszaadja
  • A letisztult és átlátható kezelőfelület révén könnyen választhatjuk ki a használni kívánt hangszínt és állíthatjuk be a megfelelő hangerőt
  • Összesen tíz hangszín, köztük elektromos zongora, harpsichord, orgona, vonósok és egyéb hangok állnak rendelkezésre
  • A KORG új Natural Weighted Hammer Action (NH) billentyűzete hűen adja vissza az akusztikus zongorára jellemző játékérzetet
  • A Key Touch Control három fokozatú érzékenysége bármilyen játékstílushoz igazodik
  • Az új hangszóró rendszer kimagasló minőséget és fokozott rezonanciát kínál
  • A Reverb effektus mélységet és térérzetet, míg a Chorus melegséget kölcsönöz az eszköz hangzásának
  • Független damper, soft és sostenuto pedálok
  • A két fejhallgató aljzat lehetővé teszi, hogy szülő és gyermek, vagy tanár és diák együtt gyakorolhasson
  • Állvány és kottatartó
  • Mélyfekete külső

  KORG PA600 automata szintetizátor

  A kísérőautomatikás modellek kedvelőinek sem kell csüggedniük, hiszen egy új Arranger hangszerről is lehullott a lepel. Íme a KORG PA600, mely a Korg Pa széria legújabb modellje. Kompakt, megfizethető, kiváló hangminőség, valamint naprakész stílusok jellemzik.

  artworks-000029257515-ohdvr4-crop.jpg?b96a101

  [*]RX (Real eXperience) és DNC (Defined Nuance Control) hanggenerátor.

  [*]Nagyméretű PCM – plusz 96 MB felhasználói PCM memória – erőteljes , kiváló minőségű hangmintatár.

  [*]A hangszíneket két programozható kapcsoló , és a négyirányú joystick segítségével lehet kontrollálni. (sound articulation DNC).

  [*]Elegáns kivitel, beépített hangrendszer .

  [*]Nagy méretű színes TouchView™ TFT kijelző (800x480).

  [*]Könnyen kezelhető, áttekinthető grafikus interfész, új keresési funkcióval.

  [*]360 gyári stílus , mindegyik három intro-val és három endinggel. Négy variáció + négy Fill +Break. Favorite és három USER bank a saját stílusok tárolásához. Kibővített Guitar Mode 2 funkció a realisztikus gitárjáték létrehozásához. Szinkronizálható Pad-ek.

  [*]Chord Sequencer funkció.

  [*]General Midi a Standard Midi File-ok lejátszásához, MP3 lejátszó , Transzponálható és a tempó is állítható. Kompatibilis a sztenderd szöveg formátumokkal. (+G), Text Megjelenítés , Marker pontok, kottakép.

  [*]4 Stereo Master Effect (125 effekt).

  [*]SongBook funkció : Szabadon szerkeszthető –Stílusokhoz, SMF-hez, MP3-hoz. Saját lista is készíthető.

  (forrás: http://korg.blog.hu)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
 • Create New...