Jump to content
Ménemszól.hu

Focusrite iTrack Solo


madhead

Recommended Posts

Az okostelefonok és tablet PC-k rohamos terjedésének köszönhetően számtalan zenei applikáció lát napvilágot nap mint nap. Manapság már nem is olyan meglepő, ha zenei ötleteinket nem egy elsötétített szobában zúgó számítógépen rögzítjük, hanem a szabadban, hangszerrel a kézben, mobil eszközökön ötletelünk. A lehetőségek száma, valamint a szoftverfejlesztők legkülönbözőbb megoldásainak hála a hardvergyártók is egyre másra jönnek elő hangkártyáikkal, interfészeikkel. Nem lehetne teljes a paletta, ha pont az egyik legnagyobb hangkártya gyártó, a Focusrite kimaradna a sorból.

5000-4.jpg?rand=9841

A mai napon örömmel jelenthetjük be az iTrack Solo névre hallgató hangkártyát. A kártya 2 bemenetével és 2 kimenetével kínál kompakt megoldást az iPad és laptop tulajdonosok számára. A bemenetek egyike mikrofon felvételét teszi lehetővé, míg a második csatorna gitárbemenet célját szolgálja. Természetesen a mikrofonbemenetre kondenzátor mikrofon is csatlakoztatható, a fantomtáp bekapcsolásával. Direkt monitor funkciója révén késés nélkül tudjuk hallgatni a bemeneteket. Szabályozható kimenete egy pár RCA csatlakozóban végződik.

A Focusrite előfokoknak köszönhetően az ének és gitár demó mobil felvétele egy új szintre léphet ezzel a kompakt hordozható eszközzel.

A hangkártya terméklapja itt található.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...