Jump to content
Ménemszól.hu

Új Focusrite Scarlett 2i4 hangkártya


madhead

Recommended Posts

A Focusrite egyszerűen nem bírja abbahagyni. A múlt héten bejelentett két új terméken kívül (iTrack Solo és Forte) ma megérkezett a Scarlett vonal új tagja a 2i4.

A Focusrite a Scarlett család elindításával USB-s alternatívát kíván nyújtni azoknak, akinek a FireWire csatlakozás nem volt megoldható, vagy a különféle ezoterikus illesztőkártyák miatt bizonytalan volt a FireWire-ös interfészek működése.

A Scarlett 2i4 is ehhez a vonalhoz csatlakozott, specifikációja szinte teljesen megegyezik a Saffire 6 USB hangkártyával. Az USB interfész immár 2.0, a felbontás pedig 96kHz/24 bit lett.

A mikrofonbemenetek tekintve az immár megszokott Focusrite minőséggel találkozunk, MIDI csatlakozásának köszönhetően szintetizátorunk vagy USB-vel nem rendelkező MIDI billentyűzetünk is ráköthető.

A két független sztereó RCA kimenetének segítségével ideális megoldás DJ célokra. Direkt monitor funkciójával a bemeneteket késés nélkül tudjuk visszahallgatni, a fejhallgató kimenet jelforrása választható (1-2 vagy 3-4 kimenet).

Várhatóan október közepétől lesz elérhető üzletünkben, terméklapja pedig itt található.

5008-3.jpg?rand=7309

Link to comment
Share on other sites

Tudtam, sejtettem!!! Jaj de nagyon vártam már én ezt a kis vöröst MIDI-vel! Az ára is szuper! Idén ennek örülök leginkább, meg hogy vele végre lehet egy külső normális és problémamentes mobil audio interfacem is már. Egyedül az S/PDIF-et sajnálom róla, de anélkül is hiper-szuper szerintem. (A Roland Quad Capture így már feledve lesz általam...)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...