Jump to content
Ménemszól.hu

Universal Audio 4-710D akció!


madhead

Recommended Posts

A Universal Audio legújabb, már-már rendszeresen jelentkező akciójának keretében minden

4-710D előfok vásárló egy UAD-2 Quad kártyával lesz gazdagabb. Természetesen választható, hogy PCIe-es Quad Core verziót, vagy a FireWire interfésszel rendelkező Satellite Quad Core-t kérjük a 4-710D mellé.

post-7-0-81454100-1349100224_thumb.jpg

4-710D

Az Universal Audio 4-710d Twin Finity egy prémium minőségű négy csatornás mikrofon és vonali előerősítő, amivel az eredeti Twin Finity-nél megismert Tone-Blending funkciónak köszönhetően csöves és diszkrét hangot is előállíthatunk, illetve ezek tetszőleges keverékét is használhatjuk. Ennek a funkciónak köszönhetően szinte végtelen felhasználási területen használható kiválóan a Twin Finity előfok. Ha ehhez hozzáadjuk, hogy csatornánként kapunk egy 1176-ra alapuló kompresszort és ehhez még 8 csatornányi minőségi analóg/digitál konverzió is párosul, akkor beláthatjuk, hogy a 4-710 Twin Finity napjaink talán legjobb ár/érték arányú professzionális stúdióberendezése.

UAD-2 QUAD (CORE, SATELLITE)

Hatalmas számítási teljesítménye révén a számítógéped kapacitásától függetlenül futtat roppant mennyiségû plug-int, mellyel sokkal szélesebb mértékben és sokkal jobb minőségben alakíthatod a hangzásodat ahhoz képest, amit eddig a szoftverektől megszokhattál. Egyértelmû evolúciója ez az otthoni számítógép-alapú zenélésnek: kompresszorok és hangszínszabályzók, zengetők és effektek, amik sokkal hamarabb meghozzák a kívánt eredményt mint az eddigi szoftveres vetélytársaik, és még valami...valóban inspirálnak! Talán nem is gondoltad mekkora különbség lehet két hangszínszabályzó vagy kompresszor között. Talán azért nem sikerült ezeket igazán jól beállítani, mert beállíthatatlanok voltak. Mennyivel gyorsabban lehet haladni, ha ezek az eszközök kezes bárányként pont azt csinálják, amit elvár tőlük a felhasználójuk? Ismerd meg az UAD-2-t, és szerezz új élményt a keverés-mastering területén!

Az akció 2012. október 1-től december 31-ig tart.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...