gabor.hiripi Létrehozva September 27 Share Létrehozva September 27 Vigyázzatok ezzel a userrel! Elég szomorú, hogy már itt is vannak ilyen izék embernek nem tudom öket nevezni sajnos. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila Válaszolta September 27 Share Válaszolta September 27 Igen nálam is bepróbálkozott! Kicsit gépi fordítós magyarsággal, de "komolyan" érdeklődik, és az irenevranic@gmail-re kéri a választ, nem ide a menemszolra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nedcoleman Válaszolta September 28 Popular Post Share Válaszolta September 28 (szerkesztve) Sosem volt kérdés, hogy kamu profil. Elsőkörben komolyan érdeklődik, persze nem tudod mi iránt szóval vedd fel vele a kapcsolatot mailben. -Hihető Nomeg 2 órája regisztrált ami "ritka". Szerintem ha valakit Irénnek hívnak alapból semmi keresnivalója az oldalon Szerkesztette September 28 nedcoleman 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szodike Válaszolta September 28 Share Válaszolta September 28 Szerencsére ez a csaló/adathalász/bármi elég amatőr módon próbálkozott, nálam is, a red flag-ek már az elején sokasodtak: béna magyarság ragaszkodik a gmail-en történő kommunikációhoz pár órás regisztráció nem kérdez semmit a termékről, látszik, hogy csak az fontos neki, hogy gmail-re terelje át a "beszélgetést" Én annyit válaszoltam neki, mielőtt tiltotam volna, hogy ha ide be tudott regosztrálni, akkor nyilván nem probléma ha itt válaszolok. Erre rögtön jött a reagálás, hogy "nem gond KEDVES, de küldjek neki képeket a gmail-es címére" Nyilván ez automatikus ban már mindenkinél... Az a szomorú, hogy ennél nagyságrendekkel rafináltabb csalókkal van már tele a net, szóval észnél kell lenni barátaim! Az ilyenre meg az ember szülei, nagyszülei, gyerekei még sokkal fogékonyabbak, őket meg folyton okosítani kell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta September 28 Share Válaszolta September 28 Ha igaz, irene ki lett tiltva a fórumról még tegnap. Ha esetleg megint próbálkozna, jelezzétek! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedcoleman Válaszolta %s @ %s Share Válaszolta %s @ %s Ekkor: 2024. 09. 28. at 10:10 írta Bendi: Ha igaz, irene ki lett tiltva a fórumról még tegnap. Ha esetleg megint próbálkozna, jelezzétek! Újra itt van a némber Link to comment Share on other sites More sharing options...
muti Válaszolta %s @ %s Share Válaszolta %s @ %s Irene valószínűleg adatgyűjtő bot! tehát ne nézzétek embernek, és pláne NE REAGÁLJATOK neki, semmilyen formában, hisz épp arra utazik. üdv, Tius Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedcoleman Válaszolta %s @ %s Share Válaszolta %s @ %s 16 perccel ezelőtt írta muti: Irene valószínűleg adatgyűjtő bot! tehát ne nézzétek embernek, és pláne NE REAGÁLJATOK neki, semmilyen formában, hisz épp arra utazik. üdv, Tius Mindez nyílvánvaló volt eddig is... Jelenteni kell ha újra felbukkan, melyet azonnal megtesz itt bárki a lehető leghamarabb. Évente van 1-2 ilyen, de igencsak rövid ideig "élnek" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta %s @ %s Share Válaszolta %s @ %s Done. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts