Jump to content
  • 0

Legjobb egerek Macbookhoz

Kérdés

Létrehozva

Sziasztok! Keresem a legjobb egeret Machez, ami nem ilyen simogatós touch pad feelinges, hanem hagyományos egér érzete van!
Jelenleg 2 jeladós egérrel próbáltam de egyik jobban ugrál mint a másik. Munka közben random másolgat hanganyagokat a szerkesztőben :D. Olyat szeretnék, ami nem foglal helyet az USB slotban. Kinek mi vált be?
Köszönettel!

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

• 0
Válaszolta
15 órája írta Vizuál:

Sziasztok! Keresem a legjobb egeret Machez, ami nem ilyen simogatós touch pad feelinges, hanem hagyományos egér érzete van!
Jelenleg 2 jeladós egérrel próbáltam de egyik jobban ugrál mint a másik. Munka közben random másolgat hanganyagokat a szerkesztőben :D. Olyat szeretnék, ami nem foglal helyet az USB slotban. Kinek mi vált be?
Köszönettel!

https://3dconnexion.com/us/cadmouse/

• Like 1
  • 0
Válaszolta
18 órája írta Vizuál:

Megosztod mihez, milyen egér társult?

Nem vagyok biztos, hogy ertem a kerdest, de egy normal USB dongle-el rendelkezo vezeteknelkuli Logitech... ize... nincs rairva a modellszam, en meg mar elfelejtettem. De eleg nehez, meg nem is volt olcso.

A maci egy M1 MacMini.

• Like 1
  • 0
Válaszolta

Nekem is ez van: https://www.logitech.com/hu-hu/products/mice/mx-anywhere-3s-for-mac.910-006947.html

Csak nem machez használom, mert nem szeretem azt, hogy nem úgy gördülnek az oldalak, mint a simogatós egérrel. Viszont az nagyon tetszik benne, hogy akár három géppel is lehet használni, van hozzá USB is, de ez olyan géphez jó, amelyben nincs bluetooth. Valamint az is tetszik, hogy az összerendelt gépek között lehet váltani úgy, hogy csak az ablak szélétől tovább kell húznom az egeret. És ezek között (ha egy hálózaton vannak) tud vágólapot vagy fájlt is átvinni + ha a logiteches billentyűzet is meg van hozzá, akkor a billentyűzet azon a gépen működik, ahol az egér éppen van. Görgője pedig két üzemmódot is tud: "sima" és "barázdás" görgetés.

• Like 1

Szólj hozzá! Ehhez regisztrálj, vagy jelentkezz be!

Regisztrált tagság szükséges a fórumon való részvételhez.

Tagság szerzése

Igényelj tagságot a közösségünkben! Mindez pofonegyszerű!

Regisztráció

Jelentkezz be!

Már regisztrált tagunk vagy? Itt jelentkezhetsz be!

Bejelentkezés
  • Create New...