Jump to content
  • 0

MODAL COBALT (8, 5S) Patchek

Koródi Csaba

Kérdés

Sziasztok!

Korábban volt MODAL Cobalt8 szintim, az ahhoz készített saját patchjeimet osztom most meg veletek:

Le-demózni sajnos elfelejtettem amikor még megvolt a Cobalt8, de tudtam, hogy egyszer lesz még ilyen gépem. Aztán az lett, hogy lett, de több, praktikus megfontolásból nem a 8, hanem az 5S... nekem ez a méret, meg a powerbankos táplálás nagyon fajintos megoldás és a hangforrásból is visszakaptam azt, amit szerettem a Cobalt-ban.

Gondoltam, most majd jól importálom a régi 8-as patch-jeimet az 5S-be, max pár paramétert lebutít, de sajnos nem teszi meg az editor. Szóval ha valaki, akinek van Cobalt8-asa, a hangszínekért cserébe készítene nekem képernyőfotókat a patchjeim-ről az editorból, akkor jól megcsinálhatnám őket 5S-re is :)

Cobalt8 tulajok! Valaki tudna ebben segíteni? :)
Előre is köszi! :)

Szerkesztette Koródi Csaba

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

• 0

Na igen, ez érdekes probléma nem elől maradni a listán! Szerintem sokan nem megfelelően használják ezt az oldalt, mert a fejlécen van egy tartalom szűrő gomb amit itt a piros nyíl jelez, és akkor a sok apróhirdetés ki van lőve a francba aki nemcsak arra kíváncsi elsősorban. Ez régen is működött, de egy időben teljesen működésképtelenné vált a funkció, viszont itt a spammerek után valamit igazítottak az oldalon és újra működik ez a funkció. Lehet használni! :) 

IMG-2356.jpg

• 0
17 órája írta djuice:

az oldalon és újra működik ez a funkció. Lehet használni! :) 

Igen, csak mivel azóta több száz hozzászólás történt több topikban is, így nyomkodhatom ezt a gombot, a többszázadik helyre sorol akkor is. De azért köszönöm a Ménemszól kezeléséhez adott segítséget.

Valaki tudna a Cobalt8-al kapcsolatban segíteni?

• 0
50 perccel ezelőtt írta Koródi Csaba:

mivel azóta több száz hozzászólás történt több topikban is, így nyomkodhatom ezt a gombot

Tőbb száz helyett én csak ennyit látok pl, hogy 5-6 posttal lejjebb van a tiéd. :) 

01.jpg

Szerkesztette djuice

• 0
1 órája írta djuice:

Tőbb száz helyett én csak ennyit látok pl, hogy 5-6 posttal lejjebb van a tiéd. :) 

Akkor Te beparamétereztél valami szűrést, mert nekem arra mind a több száz hozzászólást listázza, és gondolom az összes többi felhasználónál is.

Cobalt8 Tulajok esetleg?