Demover Létrehozva November 25 Létrehozva November 25 Na végre van már valami normális erről is! ^^ 2
syngular Válaszolta November 25 Válaszolta November 25 Több kérdés és válasz is felmerült bennem ennek az eszköznek az értelmével kapcsolatban, de most csak egyet ide: Feltalálták az arpeggiatort (mint auto akkord felbontást) ötleteléshez?
faceeasyg Válaszolta November 25 Válaszolta November 25 (szerkesztve) 32 perccel ezelőtt írta syngular: Több kérdés és válasz is felmerült bennem ennek az eszköznek az értelmével kapcsolatban, Jegyzetfuzet, amolyan igazi spiralfuzott papir jegyzetfuzet. 32 perccel ezelőtt írta syngular: Feltalálták az arpeggiatort (mint auto akkord felbontást) ötleteléshez? Azt nem hallottam, hogy allitottak volna a videoban, hogy ok talaltak fel, de valoszinuleg nem is az arpeggio-ra gondolsz, hanem vannak (gondolom) tobbfele bontasok is, pl strumming (pengetes), meg a listaban mas jatekmodok is voltak, amibol csak egy az arpeggiator de nem nezem ujra a videot. A szoszi csajon kivul nekem nincs miert. Azert vicces, hogy a reklamban ilyen eszkozt akarnak hasznalni olyan figurak, akiknek azert veszettul felpimpelt studiojuk van egyebkent. Szerkesztette November 25 faceeasyg
Demover Válaszolta November 26 Szerző Válaszolta November 26 https://musictech.com/news/gear/tame-impala-orchid-telepathic-instruments-price-release/ 550 USD = 215k 2 1
Cslock2 Válaszolta November 26 Válaszolta November 26 Ismét egy versenyző aki: drága, de legalább keveset tud!
faceeasyg Válaszolta November 27 Válaszolta November 27 20 órája írta Cslock2: Ismét egy versenyző aki: drága, de legalább keveset tud! Igy viszont mar van ra magyarazat, hogy miert olyan alakok hasznaljak a reklamban, akiknek igencsak eros studiocuccaik vannak.
Cslock2 Válaszolta November 27 Válaszolta November 27 A gazdagság nem a használatról szól, csak a birtoklásról. ( Legyen ilyenem is!)
faceeasyg Válaszolta November 27 Válaszolta November 27 4 órája írta Cslock2: A gazdagság nem a használatról szól, csak a birtoklásról. ( Legyen ilyenem is!) Tiszta sor. Plusz, akinek mar ugyis ott a profi kis studioja minden foldi joval, annak mar igazan lehet valami hasztalan is a birtokaban. Najo, most azert kicsit igazsagtalan voltam, de viccnek szantam/szanom. 1
Recommended Posts