Cslock2 Létrehozva November 28 Létrehozva November 28 (szerkesztve) Sziasztok! Most futottam bele, hogy az SD kártyámról (512GB) nem lehet importálni a 256 db feletti wav. file-okat, nem mutatja a gép. Reddit-es fórumokon is rákerestem, írtak róla páran. 4.07-es firmware van fent, vadi új. Vajon mi lehet ez a korlát, nem futottatok bele ilyenbe? Félnek a rotary knob tönkremenetelétől? Üdv: Gábor Szerkesztette %s @ %s Cslock2
0 Cslock2 Válaszolta 4 órája Szerző Válaszolta 4 órája Írtam a supportnak, válaszoltak. Tudnak róla. Azt válaszolták, hogy mivel 32 gb az sd kártya mérete ( szerintük), nem gondolnák, hogy valaki 256 file-nál többet rakna egy alkönyvtárba. Nos ez érdekes, mivel az SD kártya méretet 1TB- ig engedik, és azt látja is. Akkor mire való ez a limit. Később jött egy email, hogy elégedett voltam-e a support válaszával. Válaszoltam, hogy bullshit. Most jön a meglepetés, jött egy újabb levél, hogy nagyon sajnálják, hogy elégedetlen vagyok a válasszal, és ,hogy továbbítják a kérést a fejlesztőknek. Nem ígérnek semmit, de megpróbálják. Na ez már tetszett! Szóval, ha lepattint a support, ne hagyjátok magatokat!
Kérdés
Cslock2
Sziasztok!
Most futottam bele, hogy az SD kártyámról (512GB) nem lehet importálni a 256 db feletti wav. file-okat, nem mutatja a gép.
Reddit-es fórumokon is rákerestem, írtak róla páran.
4.07-es firmware van fent, vadi új. Vajon mi lehet ez a korlát, nem futottatok bele ilyenbe?
Félnek a rotary knob tönkremenetelétől?
Üdv: Gábor
Szerkesztette Cslock2válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Szólj hozzá! Ehhez regisztrálj, vagy jelentkezz be!
Regisztrált tagság szükséges a fórumon való részvételhez.
Tagság szerzése
Igényelj tagságot a közösségünkben! Mindez pofonegyszerű!
RegisztrációJelentkezz be!
Már regisztrált tagunk vagy? Itt jelentkezhetsz be!
Bejelentkezés