Jump to content

Recommended Posts

Létrehozva
Kedves Hangtársam! :)

Az ország első Elektronikus Zenei Szabadegyetemét, ezt az egyedülálló képzési formát azért hoztam létre, amit már a tanári portfoliómban is megfogalmaztam a Zeneakadémián: „azért szeretnék tanítani, hogy az elektronikus zene csodálatos világát ezáltal is be tudjam mutatni másoknak. Azt gondolom, hogy a zenéléshez, a zeneszerzéshez, a tanításhoz kaptam tehetséget odafentről, és ezzel együtt feladatot és felelősséget is. Hogy adhassak, ahogy én is kaptam.”

Az EZSZ-en azokhoz szólok, akik nem jutnak művészeti egyetemre, legyenek akár idősebbek vagy tapasztaltabbak is. Szeretik a zenét és nagyon érdekli mindez őket, szűkebb szakmai ismereteket tanulnának, de nem tudnak hova fordulni. Ráadásul, olyan dolgokról hallhatnak itt összefüggéseikben – komoly- és könnyűzenéről, művészetről és technikáról –, amikről így egyszerre sehol sem. 😎

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egész életemben nagyon jó tanároktól tanulhattam, hálásan gondolok rájuk. Engem a kultúra és a tudás feltétlen szeretete és szolgálata vezet, ezért ez a képzés a legmagasabb szinten fog működni. Itt az oktatói bemutatkozásom: https://ezsz.hu/oktato/

Szeretnél egyetemi szinten érteni a hanghoz? Segítek Neked. 💭 Zeneszerző vagy és szeretnéd inspiráló, új hangzásokkal kifejezni magad? 💭 Zenész vagy és szeretnél egyedi hangon játszani a saját hangszereden? 💭 Sound designer, médiaművész vagy és szeretnél profibbá válni a hangkészítésben?

Akarod tudni, mi a hangzások közös titka?

Gyere az EZSZ szabadegyetemre, ahol felvételi és vizsga nélkül tanulhatsz! Megnyílt a jelentkezés a következő HANGSZINTÉZIS PLUSZ kurzusra! Az első előadás ingyenes próba! 👨‍💻 👩🏻‍💻 

Az új HANGSZINTÉZIS PLUSZ kurzus egy technikai és művészeti képzés azoknak, akiket foglalkoztat a hangok, hangzások, a zene létrehozása elektronikus eszközökkel (pl. zenélés, zeneszerzés, sound design, animációs filmhang, hangmérnöki-produceri munka, médiaművészet, hangrestauráció). Most kedvezményesen lehet jelentkezni a következő esti kurzuscsoportokba, az egyik azonnal indul.

Hívj hétvégén is: +36 30 776 2252
Részletes info a weboldalon: https://www.ezsz.hu

Üdvözlettel,
Janca Ákos
  • Like 2
Válaszolta

Kedves Janca Ákos,

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget!

Boldog új évet és jó egészséget kívánok!

Tisztelettel: ifj.Csehik Béla

• Like 1

Szólj hozzá! Ehhez regisztrálj, vagy jelentkezz be!

Regisztrált tagság szükséges a fórumon való részvételhez.

Tagság szerzése

Igényelj tagságot a közösségünkben! Mindez pofonegyszerű!

Regisztráció

Jelentkezz be!

Már regisztrált tagunk vagy? Itt jelentkezhetsz be!

Bejelentkezés
  • Create New...