uvegablak Létrehozva October 21, 2012 Share Létrehozva October 21, 2012 Feltettem a Cubase-t, de insatláláskor kihagyta a Halionone-t. Szerintetek instaláljam fel külön? Kicsit félek, hogy nehogy megzavarja a dolgokat, hogy ne nagyon kelljen újra tenni a progit ha lehet, (nem eredeti formán szereztem). Van erről valakinek tapasztalata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta October 28, 2012 Share Válaszolta October 28, 2012 A Cubase-ed legális? Mert ha igen, akkor nem tanácsos mellé crackelt programokat telepíteni - illetve crackelt syncrosoftot -, mert elrontja a jogtiszta progik licenszét. Viszont amit nem értek: a Halion One tudtommal része a Cubase 5-nek, tehát ha jogtiszta a Cubase-ed, akkor a Halion One is rendben kell fusson. OFF Csak halkan jegyzem meg, fenn volt pár napig a full Cubase 6.5-öm 90.000-ért, a kutyát nem érdekelte. Pedig ez kevesebb, mint a félár. És egy szoftver nem kopik, nem "fárad el"... Na persze, most már okafogyottá vált a dolog Úgyhogy a káposzta is jóllakott és a kecske is megmaradt ON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta October 28, 2012 Share Válaszolta October 28, 2012 Már megoldódott a problémája Totál uninstall,mappa törlés és a regedit megbuherálásával rendbejött minden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta October 22, 2012 Share Válaszolta October 22, 2012 Szerintem jobb, ha az egészet újra rakod.Mellesleg melyik verzióról van szó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvegablak Válaszolta October 22, 2012 Szerző Share Válaszolta October 22, 2012 Cubase5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvegablak Válaszolta October 22, 2012 Szerző Share Válaszolta October 22, 2012 Csak félek, hogy ugyanígy fogja feltenni, mert már volt próbálva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta October 22, 2012 Share Válaszolta October 22, 2012 Telepítés előtt a Program Files mappából töröld a Cubase 5 könyvtárat. VAGY amikor elindítod a Cubase 5 telepítőt, akkor válaszd a repair lehetőséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvegablak Válaszolta October 22, 2012 Szerző Share Válaszolta October 22, 2012 Ezt próbáltam és kiírta, hogy Syncrosoft hiba, nagyon le van védve ez a cucc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
uvegablak
Feltettem a Cubase-t, de insatláláskor kihagyta a Halionone-t. Szerintetek instaláljam fel külön?
Kicsit félek, hogy nehogy megzavarja a dolgokat, hogy ne nagyon kelljen újra tenni a progit ha lehet, (nem eredeti formán szereztem).
Van erről valakinek tapasztalata?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.