merefo Létrehozva October 25, 2012 Share Létrehozva October 25, 2012 Valaki sejt valamit? http://www.tradition-and-future.com./? A CV out már ott figyel rajta, én azt nagyon hiányolom az Octatrackről. Illetve a szellőző nyílásoktól azt remélem, hogy melegedni fog és analóg lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
merefo Válaszolta November 2, 2012 Szerző Share Válaszolta November 2, 2012 Újabb versenyző az analóg digitáliában. Analog renaissance van gyerekek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
monomatyi Válaszolta November 3, 2012 Share Válaszolta November 3, 2012 analog four, ennyi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunni Válaszolta November 8, 2013 Share Válaszolta November 8, 2013 Tudom a topik az A4-nek lett nyitva, de szerintem megteszi ennek is: http://www.elektron.se/news/night-of-machines-%E2%80%94-an-elektron-launch-party most ez akkor azt jelenti, hogy hamarosan egy újabb kütyüvel bővül az elektron paletta, vagy valamit félreértek? tud valaki valamit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunni Válaszolta November 8, 2013 Share Válaszolta November 8, 2013 a képen lévő grafika egyébként mintha 5 zongorabillentyűt szimbolizálna, uh valsz az A4 billentyűs változatáról lehet szó, de ez nyilván csak találgatás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merefo Válaszolta November 9, 2012 Szerző Share Válaszolta November 9, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
machinedrum Válaszolta October 25, 2012 Share Válaszolta October 25, 2012 én szintire gyanakszom, a monomachine óta nem volt új... Link to comment Share on other sites More sharing options...
monomatyi Válaszolta October 25, 2012 Share Válaszolta October 25, 2012 a szellőző nyílás nyilván a dupla processzoros hajtás (dsp) miatt szükséges, amúgymeg elektronék nagyon jó kódot írnak, tehát nem kell analogizálni. szekvenszer+effekt+cv vezérlés az már tuti, az ára is minimum 1000euro, és biztos lesz benne szinti rész, mert láthatóak amp decay feliratok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monomatyi Válaszolta October 25, 2012 Share Válaszolta October 25, 2012 pontosítanék, a jó kódot zeneileg értem, tehát nagyon jó szűrők/oszcik/effektek, mert sajna az octatrack elég bugos lett Link to comment Share on other sites More sharing options...
merefo Válaszolta October 25, 2012 Szerző Share Válaszolta October 25, 2012 Az octatrak is duplaprocis és épp csak langyos szokott lenni a burkolat egy napos használat után is. Csak silabizálok, mert szerintem az analóg reneszánsz már elkeződött :-) Jön valami új moog is, remélem polys lesz végre. Phatty 4 mondjuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merefo Válaszolta November 14, 2012 Szerző Share Válaszolta November 14, 2012 Már majdnem kint van az Elektron új üdvöskéje: szerintetek hogy szól? Váááá hallgassátok soundcloudon! Vann k olyan presetek...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
merefo
Valaki sejt valamit?
http://www.tradition-and-future.com./?
A CV out már ott figyel rajta, én azt nagyon hiányolom az Octatrackről.
Illetve a szellőző nyílásoktól azt remélem, hogy melegedni fog és analóg lesz
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.