Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Eventide Orville topik

skogen

Kérdés

Sziasztok!

Magyarorszagon van-e valakinek ilyen kutyuje esetleg vagy dolgozott mar vele? Engem nagyon megfogott a doksija es ugy latom nem lehetetlen beszerezni sem. Meg nem hasznaltam ilyen motyot, de szivesen megneznem mielott atallitom magam onsanyargatoan gyujto uzemmodra :)

De ha valakinek van tapasztala vagy barmilyen velemenye az ilyesmi vasakrol akkor kerem ossza meg, ugy sem talaltam hasonlot a menemszol oldalon.

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Meg tudja mondani valaki, hogy egy eventide h3000b kepes-e arra, hogy building-block -szeruen custom effektet epitsek vele?

Koszonom!

Nem tudja. A H3000-t tipikusan pitch, chorus és flanger effektekre használjuk, amiben egyébként jobb mint a moduláris nagytesói, amelyek viszont komplexebb effektezést tesznek lehetővé.

Magyarorszagon van-e valakinek ilyen kutyuje esetleg vagy dolgozott mar vele? Engem nagyon megfogott a doksija es ugy latom nem lehetetlen beszerezni sem. Meg nem hasznaltam ilyen motyot, de szivesen megneznem mielott atallitom magam onsanyargatoan gyujto uzemmodra :)

Én ezt annyiban tudom segíteni, hogy mi Eventide dealerek vagyunk, tehát a beszerzés mint olyan megoldott :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...