Jump to content
Ménemszól.hu

Bartók szeminárium - Alkalmazott zeneszerzés - Július 10-19.


Csaba@FISH

Recommended Posts

Oktatási nyelvek: angol, magyar

 

A foglalkozások egymásra épülve és egymással kiegészülve az alkalmazott zeneszerzés elméleti és gyakorlati tudásanyagát dolgozzák fel, különböző filmrészletek esztétikai elemzésével ill. „alázenélésével”.

Fekete Gyula a zeneszerzés és alkalmazott zeneszerzés kompozíciós módozatairól – az avantgardtól a posztmodernig – elméleti és gyakorlati órákat tart, Faltay Csaba digitális hangszerelést és software-használatot oktat. Kurzusára alapfokú komputerfelhasználói ismeretek, ill. valamely tetszőleges midi sequencer-program alapfokú ismerete szükséges. A kurzusrezidens együttese a Trio Inception (zongora, cselló, kürt trio), melyre a kurzus résztvevői kompozíciókat írhatnak. A záróhangversenyen adott filmrészletekre készített zenék és a Trio Inception számára komponált darabok hangoznak el.

Kérjük a jelentkezőket, hogy 2 kompozíciójuk kottáját vagy/és MP3 felvételét vagy annak digitális realizációját küldjék el a szell.agnes@hu.inter.net email címre.

A jelentkezési határidő és a jelentkezési anyagok beküldésének határideje: 2013.április25. •Továbbirészletek:www.bartokfestival.hu

 

Magyar állampolgárok részére kedvezményes aktív díj: 50.000 Ft

Szombathely_2013_kurzus_oldalankent_HU.pdf

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...