Jump to content
Ménemszól.hu

Kérdés

Sziasztok! 
Van nekem egy Focusrite Saffire Pro 14 hangkártyám, ami egyébként kifogástalanul működik már lassan másfél éve. Egy problémám van vele. Szeretném videóloval felvenni, ahogy ügyködök a DAW szoftveremben, (Presonus Studio One) ugyanakkor az általam kipróbált Screen Capture szoftverek egyszerűen nem veszik fel a studio one kimenő jelét. Csak a windows-os hangot érzékelik, amit a focusrite kari a saját Asio driverén keresztül küld, azt nem. Az érdekes az, hogy ha windows audio-ra állítom az S1-et, akkor se működik a dolog. A Camtasia Studio-t és a Debut Video Capture-t próbáltam, magát az audio eszközt felismerik, ugyanakkor hang mégsincs. Lehet ilyenkor tenni valamit? Audio szempontból nem túl okosak ezek a szoftverek (mármint a videólopók) de hátha meg lehet oldani.... A válaszokat előre is köszi! 

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Sziasztok!

Az a problemam, hogy a fejhallgato iszonyatosan recseg hangkartyarol, amint kicsit tobb basszust kap. 

Ha a fulest atdugom a gepbe, szepen szol. Mi lehet a baj? Probaltam 44.1 Khz-n es 48 Khz-n is. Ha halkitok, akkor jo, de annak semmi ertelme.

Sziasztok!

Kerdesem a kovetkezo lenne

A kartya egyik bekapcsolasrol a masikra nem tolt be..a ledek folyamatosan vilagitanak ahigy azt betolteskornszokta, de ugyis marad 2ora kibe dugdosas idegeskedes utan egyszer okes lett..utana a mixerben allitani szerettem volna es ugyanugy visszaugrott a fent emlitett allapotra.. soha semmi problema nemvolt ezidaig, ha valami megoldas lenne halas lennek koszonom!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...