Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

macbook pro '13 vagy '15


user_audio

Kérdés

Sziasztok!

 

Szükségem van néhány jó tanácsra.

 

MacBook Pro-t veszek használtan kb. 270 lepedő a rendelkezésre álló keret. 2 módozat között dilemmázok, ami ezért az árért elérhető. Az egyik 2011-2012 évjáratú 13”-os i5 processzoros gépek, a másik 2009 évjáratú C2D 15”-os MacBook Pro-k.

Logic-ot használok, általában 40 sávból tevődik össze egy kész project, ezek nagy része audio. Az instrumentek leginkább Logic native cumók vagy proci kímélő szoftszintik.

Ezek tudatában melyik variációval járok jobban? Az új 13” erősebb, ellenben kicsi a kijelzője (régen volt már 13”-os C2D MBP-m, de önmagában elég apróka és annak még a procija sem nagyon bírta), a 15” ellenben régebbi, de kényelmesebb és talán alkalmasabb zenei munkára? Később lesz hozzá külső kijelző, de addig is. És nem nagyon fogom hordozni sem, otthon fogom használni.

 

Számítok egy-két okosságra Srácok, köszönöm!

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

szia

 

en mindenkepp az erossebb gepet vennem , kijelzo merete nem annyira fontos foleg ,hogy ma mar nem nagy szam beszerezni egy kulso monitort  ,  ami amugy is "kell" kategoria   dupla monitoron dolgozni sokkal jobb

ha imac et veszel  meg jobb mert akkor ket nagymeretu kijelzod lesz  , ugye a laptoppal viszont egy kicsi es egy szabadon valasztott meretu

viszont imac eseten tenyleg nem tudod vinni sehova ,

laptoppal meg igencsak mobilis   leszel  bar irtad ez nem szempont neked.

 

ha mar a velemenyunket kerdezted en  az erosebb laptopot valasztanam egy vagy ket kulso monitorral  ( mert akar kettot is rakothetsz )

 

jo zenelest

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...