Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Analogue Solutions Defibrillator


A/D

Kérdés

Az Analogue Solutions szerintünk egy nagyon zsír cég. A Telemark és a Leipzig szintinjükhoz volt szerencsénk (azóta tartjuk is, sőt adtunk is el), pedig eredetileg csak az Oberkorn nevű stepsequencerüket akartuk.

 

Ezzel a posttal elindítom a fórum moduláris szintetizátorokkal foglalkozó rovatát. Én pl. ide fogok postolni minden olyan dolgot, ami szerintem mást is érdekelhet (főleg jó bemutatókat adott termékekről), remélem, az itt levők is tesznek hasonlókat. Érdemes lehet feliratkozni erre a fórumra! :)

 

Vissza a téma indítójához: nemrég bejelentettek egy DEFIBRILLATOR nevű modult, amiről (szerintem) szenzációs demókat raknak fel.

Ez egy Eurorack formátumú modul, ami bármiből Korg MS-20 hangzást csinál :)

 

A két rezonáns szűrő mellett van benne VCA is, így nagyon megéri az árát. A készítők pedig elég jó ízléssel rendelkeznek, hogy mitől lesz egy ilyen modul jó. Mi úgy döntöttünk a kollegával, hogy hozunk ilyet be (cca 1-1.5 hét), hátha másnak is tetszik. Itt egy videó, a vége fele egyre jobb lesz :)

 

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

azert is le a kalappal a srac elott,mert egyedul nyomja manufacturaban,voltam nala nekem tole van a modularom.tehetseges tag

a legtöbb modulárgyártó egyébként egyszeméllyes vállalkozás. még az olyan nagy "óriások" mint a doepfer vagy felkapott nevek mint a makenoise, intellijel is tudtommal 2-3 emberrel operálnak.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...