mdavid Létrehozva May 13, 2013 Share Létrehozva May 13, 2013 hell! elcserélném Livewire Dalek és Doepfer A118 moduljaimat VCO-ra, esetleg ráfizetéssel is... üdv, Dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta August 12, 2013 Share Válaszolta August 12, 2013 Mar elcseréltük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta August 18, 2013 Share Válaszolta August 18, 2013 Doepfer 118 még van. Ha izgat valakit... Mit kérsz érte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta August 12, 2013 Share Válaszolta August 12, 2013 Kár pedig vco, lfo, am modulator-t(trafós) adtam volna. Mindegy akit érdekel annak most is tudok eladni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta August 18, 2013 Share Válaszolta August 18, 2013 Doepfer 118 a szélgép. Szerintem mozifilmekben a klasszikus szélhangot ezzel az eszkozzel keltik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta August 18, 2013 Share Válaszolta August 18, 2013 Szerintem noise generator+filterrel is lehet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta August 18, 2013 Share Válaszolta August 18, 2013 Igen, de ez itt adott. Nemrég néztem csak meg, mit tud, ez a modul. Nem gondoltam volna, hogy direkte van szélhangra eszkoz. Persze, biztos csinál ilyet más is, ill. ki lehet váltani, de ez vicces. Egy Youtube-csatorna - Doepfer modulok érdekes bemutatása Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta August 18, 2013 Share Válaszolta August 18, 2013 Ez tényleg egy Noise+VCF Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta August 18, 2013 Share Válaszolta August 18, 2013 Blue éllésban. Egyébként egy VCO-t le is gyártok cserébe egy ilyenért Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta May 13, 2013 Share Válaszolta May 13, 2013 A standard Doepfer A-110-re? Beszelhetünk róla. Írj privátban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta August 8, 2013 Share Válaszolta August 8, 2013 Üdv, még áll a hirdetés? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdavid Válaszolta August 17, 2013 Szerző Share Válaszolta August 17, 2013 Kár pedig vco, lfo, am modulator-t(trafós) adtam volna. Mindegy akit érdekel annak most is tudok eladni. Doepfer 118 még van. Ha izgat valakit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
mdavid
hell!
elcserélném Livewire Dalek és Doepfer A118 moduljaimat VCO-ra, esetleg ráfizetéssel is...
üdv,
Dvd
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.