Bocsánat, de azt gondolom ez egy örök téma (Milyen szintit vegyek?)
így vettem magamnak a bátorságot, hogy tiszta lappal újra indítsam.
Végigolvastam majdnem min a harmincnégy oldalt és sokat okosodtam.
Nem fiatal, de annál lelkesebb laptop zenész vagyok.
Abletont és NI szoft. szintiket használok. Pc-m, jó hangkártyám, midi billentyűzetem és Apc40-em van. Szeretem a kötözgetős, agyas, rafinált zenéket, - mindegy, hogy szoftverből, vagy hardverből jön. Fejembe vettem, hogy a szoftverszintik mellé vásárolok egy vasat is, de az elvárásaim és a potenciális jelöltek nem teljesen fedik le egymást. Min föntebb említettem Live-ot és főleg Reaktort használok, tehát megszoktam a monitor ablakot, és hogy azon keresztül látok mindent. Az elvárásaim is ebből fakadnak. Keresek egy olyan hardverszintit ami a pc-n keresztül uralható és elég flexibilis.
A Virus nagyon tetszene, de nem vagyok oda a hangjáért. (a trance nem az én világom)
A Moog-ok meg analóg szintik. Az előző oldalakon olvastam a Nord Modular G2-ről, de erről nincs sok a neten.
Kérdés
coda
Bocsánat, de azt gondolom ez egy örök téma (Milyen szintit vegyek?)
így vettem magamnak a bátorságot, hogy tiszta lappal újra indítsam.
Végigolvastam majdnem min a harmincnégy oldalt és sokat okosodtam.
Nem fiatal, de annál lelkesebb laptop zenész vagyok.
Abletont és NI szoft. szintiket használok. Pc-m, jó hangkártyám, midi billentyűzetem és Apc40-em van. Szeretem a kötözgetős, agyas, rafinált zenéket, - mindegy, hogy szoftverből, vagy hardverből jön. Fejembe vettem, hogy a szoftverszintik mellé vásárolok egy vasat is, de az elvárásaim és a potenciális jelöltek nem teljesen fedik le egymást. Min föntebb említettem Live-ot és főleg Reaktort használok, tehát megszoktam a monitor ablakot, és hogy azon keresztül látok mindent. Az elvárásaim is ebből fakadnak. Keresek egy olyan hardverszintit ami a pc-n keresztül uralható és elég flexibilis.
A Virus nagyon tetszene, de nem vagyok oda a hangjáért. (a trance nem az én világom)
A Moog-ok meg analóg szintik. Az előző oldalakon olvastam a Nord Modular G2-ről, de erről nincs sok a neten.
Tud valaki segíteni?
Top Posters For This Question
42
40
37
34
Popular Days
Aug 29
36
Apr 29
29
May 6
26
Apr 28
21
Top Posters For This Question
draco draconis 42 posts
DeMarco 40 posts
Technox 37 posts
Pityu 34 posts
Popular Days
Aug 29 2014
36 posts
Apr 29 2014
29 posts
May 6 2014
26 posts
Apr 28 2014
21 posts
Popular Posts
eraserhead
1) Te kezdtél zaklatni személyes üziben a baromságoddal. 2) Válaszoltam rá, megírtam, hogy én mit gondolok róla(d) . 3) Kérlek, ne pörögj tovább, mert lexarom a véleményed, egyszerűen nem érdekel.
Technox
Valóban reklámzene szintű borzadály ez a valami. Zenét nem is írok rá. Ilyen xarhoz csak PC. Kár vasat meggyalázni ilyen trendi, gagyi, libsi óvodás trével!!!!!
Koródi Csaba
Kicsit viccesnek tartom, hogy reggel Japánban bejelentenek valamit és már 9.26-kor lehúzzák magyarországon mikor még szinte az ég világon semmit nem lehet tudni róla és senki senem látta, senem hallot
Posted Images
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts