Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Avid Pro Tools Se 8.0.3 érdemes használni vagy sem?


Infrhaa Sounds

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Az egész világon még mindenhol szinte a PRO TOOLS 6, 7 és 8 at használják. Igazából ilyen kis hangkártyánál nincs nagy jelentösége. A Pro Tools 8 nagyon jó, és rengeteg anyag elkészült rajta nálam, viszont mióta kint van a Pro Tools HD 10 azt sokkal jobban szeretem, ott már temérdek tudással több van benne.... Kérdés az hogy mit akarsz keverni rajta.... végsösoron a Pro Tools 8 LE-vel meg lehet mindent csinálni!

Link to comment
Share on other sites

A kérdésem az lenne, hogy nem olyan rég vettem egy Avid/M-audio Fast Track C400 hangkártyát és járt hozzá a Avid PT SE 8.0.3 progi - érdemes fel telepíteni (és utána crossgrade-ni ha lehet) vagy inkább várjak egy kicsit és vegyem meg inkább a PT 11-et.

 

A válszokat előre is köszönöm!

Azzal, hogy feltelepíted, nem veszítesz semmit :) Ingyen van, bármikor uninstallálhatod. Ha még nem ismered a szoftvert, tökéletes lesz arra, hogy megismerd bizonyos részeit, és utána még könnyebben el tudod dönteni, hogy kell neked az újabb verzió vagy sem. Tehát azzal, hogy feltelepíted, nem leszel semmivel sem hátrányban. Akármikor megtudod venni a PT11-et vagy 10-et, esetleg a 9-et. Ez már részlet kérdés, hogy mit szeretnél később. Ami meg ingyé van azt használni kell :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...