wendelmar Létrehozva September 1, 2013 Share Létrehozva September 1, 2013 Én konkrétan csereberére gondolok, eredeti vasakat cserélnék általam épített vasakra, megrendelés alapján szinte bármit legyártok(nem mindent, atyaúristen nem vagyok) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta September 17, 2013 Share Válaszolta September 17, 2013 Csak egy apró észrevétel: mindenképp célszerűbb lenne először is képekkel/hangfájlokkal/specifikációval bemutatni ezeket a saját építésű vasakat, amik ha meggyőznek másokat, biztosan lesz érdeklődés a csereberére is. üdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtones Válaszolta October 7, 2013 Share Válaszolta October 7, 2013 Mellesleg hozzáférhetőek a moog szintiktől kezdve ezer dolognak a gyári eredeti kapcsolási rajzai. Ha valakinek van ideje, mindent meg lehet alkotni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mészáros Nándor Válaszolta December 17, 2017 Share Válaszolta December 17, 2017 Ekkor: 2013. 09. 01. at 21:33 írta wendelmar: Én konkrétan csereberére gondolok, eredeti vasakat cserélnék általam épített vasakra, megrendelés alapján szinte bármit legyártok(nem mindent, atyaúristen nem vagyok) Tudsz gyártani balkezes MIDI billentyűzetet? A ) verzió: Ugyanolyan, mint egy zongorabillentyűzet, csak jobbkézre esik a basszus, balkézre a magas szekció; B ) verzió: Hasonlít az A verzióhoz, csak a billentyűk még tükrözve is vannak a hangszer oldalfalával párhuzamos síkra (tehát a C billentyű - nem a hang - van legfelül/legjobbra, ettől balra a D, és így tovább) . Milyen lehet egy ilyen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
wendelmar
Én konkrétan csereberére gondolok, eredeti vasakat cserélnék általam épített vasakra, megrendelés alapján szinte bármit legyártok(nem mindent, atyaúristen nem vagyok)
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.