A/D Létrehozva September 26, 2013 Share Létrehozva September 26, 2013 Megjött az új Eventide H9, kénytelenek voltunk túlórázni, melyben megörökítettem egy apró részletet a telefonom kamerájával (nem volt tervezett). Van hogy az ember nem a zongora hang után nyúl http://youtu.be/a9H-dlvWsqg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta September 26, 2013 Share Válaszolta September 26, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohawk Válaszolta September 27, 2013 Share Válaszolta September 27, 2013 Az eventide is izgi, de nem tűnne fel a hiánya, ha beszabadulhatnék oda kábeleket dugdosni és gombokat nyomkodni, tekergetni picinykét Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta September 27, 2013 Share Válaszolta September 27, 2013 a dob miről megy ? mfb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta September 27, 2013 Share Válaszolta September 27, 2013 Lehet látni ott egy Pulse 2-t. Megjött és még semmi teszt vagy élménybeszámoló? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta September 28, 2013 Szerző Share Válaszolta September 28, 2013 Lehet látni ott egy Pulse 2-t. Megjött és még semmi teszt vagy élménybeszámoló? Jajj jajj! Tényleg jött Pulse 2 de annyi minden történt a héten, hogy még bejelenteni se volt időnk Viszont valaki már írt róla a fórumon, és vettek is már. Szerintem nagyon király a hangszer, de bugos az OS. Értsd néha lefagy. Biztos kijavítják majd, de élőre emiatt nem javasolnám. Stúdióba viszont első osztályú hangszer ha a hangja és a szolgáltatásai a kérdés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uborka Válaszolta September 28, 2013 Share Válaszolta September 28, 2013 Jajj jajj! Tényleg jött Pulse 2 de annyi minden történt a héten, hogy még bejelenteni se volt időnk Viszont valaki már írt róla a fórumon, és vettek is már. Szerintem nagyon király a hangszer, de bugos az OS. Értsd néha lefagy. Biztos kijavítják majd, de élőre emiatt nem javasolnám. Stúdióba viszont első osztályú hangszer ha a hangja és a szolgáltatásai a kérdés. A Blofeld is bugosként kezdte, úgy látszik ez hagyomány lett Waldorféknál. No nem fikatúra megy, elsőre én is csak bugos firmware-eket tudok írni (van amikor sokadjára is hagyok benne bugot) Reméljük mielőbb javítják. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunni Válaszolta September 28, 2013 Share Válaszolta September 28, 2013 a dob miről megy ? mfb ? én tiptop dobokat látok a videón Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta September 29, 2013 Szerző Share Válaszolta September 29, 2013 a dob miről megy ? mfb ? tiptop audio (ahogy a videóból is látszik, szinte alig van fent a webshopunkban valami a kínálatunkból - még) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanta Válaszolta October 7, 2013 Share Válaszolta October 7, 2013 EVIIIILLLLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.